fbpx

Нашата история

Научете повече за нашата агенция за маркетинг, копирайтинг и съдържание

Помагаме на бизнесите, предприемачите и брандовете да генерират повече продажби чрез подходящ за тях маркетинг и създаване на съдържание

Предлагаме планове за маркетинг и създаване на съдържание за маркетолози, бизнеси, предприемачи и агенции, които се създават от специално подбрани и обучени в маркетинг на съдържание автори, експерти, стратези по SEO и съдържание.

 

Базирани сме във Варна, но работим отадлечено от различни места.

Кои сме ние?

Основана през 2017 г., Медиа Вива е ориентирана към резултатите агенция за копирайтинг, съдържание и дигитален маркетинг, в която споделяме концепцията за холистичния маркетинг. Ние се фокусираме върху създаването и разпространяването на съдържание в различни точки на контакт с аудиторията и създаване на разпознаваем бранд.

Предлагаме планове за маркетинг и създаване на съдържание за маркетолози, бизнеси, предприемачи и агенции, които се създават от специално подбрани и обучени в маркетинг на съдържание автори, експерти, стратези по SEO и съдържание.

За нас

Ние наистина вярваме, че тайната съставка за успешното съдържание се върти около това колко високо е качеството на това съдържание от гледна точка на маркетинга: и ние се ангажираме, 100%, с това ниво на качество.

Искате да се присъедините към нашите клиенти? Подайте заявка за профил по-долу и ще се свържем с вас!

 

Управител

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Основател и управител

Стойка е завършила Маркетинг и мениджмънт, Електронна търговия и е магистър по Реклама и медийни комуникации. Умее да разказва истории, да вижда причините зад нещата, да формулира цели и да намира кратки пътища за достигането им. 

Екип

Намираме, подбираме и обучаваме талантливи автори, които споделят страстта към страхотното писане, копирайтинга и маркетинга.  Включваме 25+ копирайтъри, автори, специалисти по стратегия и мениджъри в социалните медии.

Ръчно подбираме и тестваме най-добрите от най-добрите в новите допълнения към нашия екип. Вярваме, че е нужна истинска вродена любов към писането и култивиран набор от умения, за да се изработи съдържание, което работи. Екипът ни има експертни автори във всяка ниша. 

Последни проекти от съдържание

експертна публикация

Онлайн справочник

Имейл курс

Имейл кампания и лендинг страница

блог статии

6 блог публикации за кампания

Последни проекти от уеб сайтове

Бизнес уебсайт

Рекламна агенция

Уебсайт за промоции

Електронен магазин

Уебсайт за обяви

Електронен магазин

Нашите ключови ценности

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резултати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение и растеж

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в маркетинга на съдържание и онлайн маркетинга.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

1