fbpx

Нашата история

Научете повече за нашата агенция за маркетинг, копирайтинг и съдържание

Помагаме на бизнесите, предприемачите и брандовете да генерират повече продажби чрез подходящ за тях маркетинг и създаване на съдържание

Предлагаме планове за маркетинг и създаване на съдържание за маркетолози, бизнеси, предприемачи и агенции, които се създават от специално подбрани и обучени в маркетинг на съдържание автори, експерти, стратези по SEO и съдържание.

 

Кои сме ние?

Основана от Стойка Стефанова през 2017 г., Медиа Вива е ориентирана към резултатите агенция за дигитален маркетинг, в която споделяме концепцията за холистичния маркетинг. Ние се фокусираме върху създаването и разпространяването на съдържание в различни точки на контакт с аудиторията и създаване на разпознаваем бранд. 

Предлагаме планове за маркетинг и създаване на съдържание за маркетолози, бизнеси, предприемачи и агенции, които се създават от специално подбрани и обучени в маркетинг на съдържание автори, експерти, стратези по SEO и съдържание.

За нас

Ние наистина вярваме, че тайната съставка за успешното съдържание се върти около това колко високо е качеството на това съдържание от гледна точка на маркетинга: и ние се ангажираме, 100%, с това ниво на качество.

Искате да се присъедините към нашите клиенти? Подайте заявка за профил по-долу и ще се свържем с вас!

 

Управляващ екип

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Основател и управител

Стойка е в сферата на онлайн маркетинга, бизнеса и предприемачеството от 22 години. Завършила е Маркетинг и мениджмънт, Електронна търговия и е магистър по Реклама и медийни комуникации. Умее да разказва истории, да вижда причините зад нещата, да формулира цели и да намира кратки пътища за достигането им. Ако не работи, може да бъде намерена в залата за латино или народни танци или някъде на път. 

Нашите ключови ценности

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резултати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение и растеж

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в маркетинга на съдържание и онлайн маркетинга.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

Ние сме агенция за съдържание и маркетинг, която успява, като задава стандарти

„Стартирах Медиа Вива на принципа да намеря талантливи автори, които споделят страстта към страхотното писане, копирайтинга и маркетинга.  Оттогава ние  постепенно нарастваме и включваме 25+ копирайтъри, автори, специалисти по стратегия и мениджъри в социалните медии.

Днес лично подбирам най-добрите от най-добрите в новите допълнения към нашия екип. Вярвам, че е нужна истинска вродена любов към писането и култивиран набор от умения, за да се изработи съдържание, което работи. Екипът ни има експертни автори във всяка ниша. Ние надхвърляме самото създаване на съдържание, със специалистите по стратегия за съдържание, за да проучим най-добрите ви възможности за съдържание.

В практиката си често съм ставала свидетел и дори жертва на измамни практики от страна на странни субекти, които предлагат “онлайн услуги”, измислени сертификати и други невероятни неща.

Познавам трудностите, които изпитват собствениците на бизнес във все по-голямата конкуренция, нарастващо количество информация, инструменти и съвети и бързо променящата се среда.

Това беше една от причините, поради които създадох Медиа Вива.

Моят стремеж е да помагаме на собствениците на малък бизнес и предприемачите да стартират и развиват бизнеса си, като им дадем достъп до съвременни маркетингови технологии, информация, честно и професионално отношение и по-добри и подходящи услуги, създадени специално за малкия бизнес. До качествен онлайн маркетинг, адаптиран за нуждите им и до първокласно съдържание, съставено със стратегически план.“

– Стойка Стефанова, основател

нека да стартираме

вашия проект!

1