fbpx

Нашата история

Научете повече за нашата дигитална агенция

За нас

Искаме малкият бизнес, експерти и организации да имат достъп до съвременни дигитални и маркетингови технологии, инструменти и познание, за да подобряват своето онлайн присъствие и да увеличават своя бизнес. Мечтаем за повече успешни проекти, повече успешни бизнеси и повече успешни хора в България.

Привет! Казвам се Стойка Стефанова. Ръководя малък екип от копирайтъри, специалисти по маркетинг, контент стратегия и SEO, WordPress, дизайнер и програмист, които подбирам, тествам и обучавам лично, за да сме сигурни, че споделяме едни и същи ценности и страст.

„Медиа Вива“ предоставя услуги за копирайтинг, създаване на съдържание, уеб сайтове, електронни магазини, SEO оптимизация и SEO съдържание и дигитален маркетинг. Интегрираме различни техники от дигиталния маркетинг, онлайн PR и маркетинг на съдържание, за да осигурим на нашите клиенти увеличаване на тяхното онлайн присъствие и по-добри резултати за техния бизнес.

Помагаме на организациите, бизнесите и личностите да изградят присъствието си онлайн, да максимизират ефекта от социалните доказателства и да гарантират лоялност чрез подобрен опит и качествени отношения с техните клиенти и потенциални клиенти и инвеститори.

Много обичаме работата си. Всъщност, не гледаме на нея като работа, а като сфера, в която искаме всеки ден да сме малко по-добри от вчера. За нас “Медиа Вива” е предизвикателство и възможност за развитие.

Аз съм магистър по Реклама и медийни комуникации и се занимавам с маркетинг и бизнес повече от 15 години. Работила съм за свои проекти и за проекти на клиенти в България, САЩ и Великобритания. “Медиа Вива” развиваме от 2017 г. като поставихме началото с писане на SEO текстове и съдържание за агенции, брандове и предприемачи.

Партнираме си с агенции, експерти и организации, които споделят нашите ценности.

Надявам се да сме ти полезни.

Въпроси? Коментари? Предложения?

Пиши ми на: info@mediaviva.net

 

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Основател & Управител

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резултати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение и растеж

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в контент маркетинга и дигиталния маркетинг.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

Pin It on Pinterest