fbpx

Нашата история

Научете повече за нашата дигитална агенция

За нас

Искаме малкият бизнес, експерти и организации да имат достъп до съвременни дигитални и маркетингови технологии, инструменти и познание, за да подобряват своето онлайн присъствие и да увеличават своя бизнес. Мечтаем за повече успешни проекти, повече успешни бизнеси и повече успешни хора в България.

Привет! Казвам се Стойка Стефанова. Ръководя малък екип от копирайтъри, специалисти по маркетинг,  SEO, WordPress, рекламни специалисти, дизайнер и програмист, които подбирам, тествам и обучавам лично, за да сме сигурни, че споделяме едни и същи ценности и страст.

„Медиа Вива“ предоставя услуги за копирайтинг, създаване на съдържание, уеб сайтове, електронни магазини, SEO оптимизация, SEO съдържание и дигитален маркетинг. Интегрираме различни техники от дигиталния маркетинг, онлайн PR и маркетинг на съдържание, за да осигурим на нашите клиенти увеличаване на тяхното онлайн присъствие и по-добри резултати за техния бизнес.

Помагаме на организациите, бизнесите и личностите да изградят присъствието си онлайн, да максимизират ефекта от социалните доказателства и да гарантират лоялност чрез подобрен опит и качествени отношения с техните клиенти и потенциални клиенти и инвеститори.

Много обичаме работата си. Всъщност, не гледаме на нея като работа, а като сфера, в която искаме всеки ден да сме малко по-добри от вчера. За нас “Медиа Вива” е предизвикателство и възможност за развитие.

Аз съм магистър по Реклама и медийни комуникации и се занимавам с маркетинг и бизнес повече от 15 години. Работила съм за свои проекти и за проекти на клиенти в България, САЩ и Великобритания. “Медиа Вива” развиваме от 2017 г. като поставихме началото с писане на SEO текстове и съдържание за агенции, брандове и предприемачи.

Партнираме си с агенции, експерти и организации, които споделят нашите ценности.

Надявам се да сме ти полезни.

Въпроси? Коментари? Предложения?

Пиши ми на: info@mediaviva.net

 

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Основател & Управител

Последни проекти от съдържание

експертна публикация

Онлайн справочник

Имейл курс

Имейл кампания и лендинг страница

Писане и публикуване на SEO статии

Писане и публикуване на поредица от статии за провеждане на кампания

Последни проекти от уеб сайтове

Бизнес уеб сайт

Рекламна агенция

Уеб сайт за промоции

Електронен магазин

Уеб сайт за обяви

Електронен магазин

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резултати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение и растеж

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в контент маркетинга и дигиталния маркетинг.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

Pin It on Pinterest

Share This