fbpx

Започнете от тук

за всички нови читатели

вижте какво правим и какво можете да намерите тук

Здравейте!

Радваме се, че ни намерихте и ДОБРЕ ДОШЛИ на всички нови читатели … Благодарим, че посетихте нашия сайт! Ако харесвате това, което правим, моля, споделете нашия уебсайт заедно с хаштага #mediaviva във ВСИЧКИ ваши акаунти в социалните медии!

Не забравяйте да ни следвате в:

Facebook: https://www.facebook.com/mediaviva.marketing/

Twitter: www.Twitter.com/mediaviva1

Pinterest: https://www.pinterest.com/mediaviva/ 

Instagram: https://www.instagram.com/media_viva_marketing/

Групата за съдържание и копирайтинг във Facebook: https://www.facebook.com/groups/contentmarketingcopy/, 

където си говорим за писане, съдържание и комуникация, които подкрепят целите на бизнеса и бранда ни.

Ако това е първата страница, на която сте се попаднали при нас… чувствайте се свободни да поразгледате наоколо!

Медиа Вива е доставчик на съдържание, маркетинг и копирайтинг с основен фокус входящи маркетингови стратегии в блог и уеб. Имаме десeтки доволни клиенти и се стараем да сме много добри.

За да разгледате всичките ни публикации в блога, щракнете върху тази връзка: БЛОГ и поразгледайте, ИЛИ потърсете конкретна ключова дума в полето за търсене.

Интересувате се да поръчате съдържание?! Страхотно! Вижте всички наши продукти, като кликнете върху ПОРЪЧАЙ СЪДЪРЖАНИЕ в навигационната лента по-горе.

За да поръчате, първо трябва да ви направим акаунт. Това става като попълните този формуляр. След това ние ще прегледаме данните, ще одобрим акаунта и ще ви изпратим имейл с данните за вход. Правим това, за да сме сигурни, че можем да бъдем максимално полезни за нашите клиенти. За това трябва да се познаваме и да си подхождаме. Ние не приемаме всякакви проекти. Не се сърдете ако поискаме повече информация.

Специално за всички, които искат да оптимизират процесите си е страницата с всички БЕЗПЛАТНИ РЕСУРСИ, които ще ви бъдат на разположение по всяко време. Също така редовно ще бъдат добавяни нови безплатни уроци и ресурси. Не пропускайте да ги проверите!

А в БИБЛИОТЕКАТА  ЗА ЧЛЕНОВЕ ще намерите незабавен достъп до цялата библиотека, специално за нашите членове, с напълно безплатни ресурси за маркетинг и бизнес в интернет. Също ще намерите достъп до всички безплатни изтегляния, за които сте се абонирали – ще ви бъдат на разположение по всяко време за повторно изтегляне. Добавяме и нови курсове за маркетинг и маркетинг на съдържание и копирайтинг, така че – абонирайте се, за да бъдем на връзка.

Ние също обичаме, когато читателите ни изпращат обратна връзка и предложения. Почти 100% от публикациите в блога са дошли от въпроси на читатели за конкретна тема … Така че, моля, използвайте формата за КОНТАКТ с нас по всякакви въпроси!

Благодарим отново, че се отбихте при нас!

Последвайте ни в социалните медии, за да бъдем на връзка.

 

Безплатен курс по основен маркетинг

Безплатен Курс по Основен Маркетинг За собственици на бизнес, предприемачи, фрийлансъри

Интересни ресурси

Изтегли пълен справочник за маркетинг на съдържание Списък с 204 идеи за бизнес блог Шаблон за редакционен календар за съдържание на бизнес блог, готов за попълване Пълно ръководство за оптимизация на блог публикации за SEO и ROI –  в 4 основни етапа

Pin It on Pinterest