fbpx

Имейл маркетинг и имейл маркетинг кампании

Поддържайте топла връзка с вашата аудитория

Виж повечеПоискай оферта или консултация

Имейл маркетинг и имейл кампании

Не знаете как да създадете вашия имейл списък? Не сте сигурни как да го подхранвате, да ангажирате аудиторията и да печелите повече потенциални клиенти?

Ние сме тук за да ви помогнем.

Ще създадем професионални имейл кампании и ще се уверим, че те се доставят в правилните пощенски кутии. Като се регистрирате за нашите услуги за имейл маркетинг, можете да сте сигурни, че получавате най-актуалните съвети в съответствие с най-добрите практики в областта на:

  • Ефективен имейл копирайтинг
  • Целеви кампании, които предлагат висок процент на реализация, включително и подхранване на аудиторита и следпродажбени кампании.

В Медиа Вива, ние се ангажираме да увеличите потенциала на имейл кампаниите си и като ни се доверите да работим заедно, ние можем да ви помогнем с:

 

    • Приспособяване на маркетинговите ви кампании за електронна поща към конкретния отраслов контекст и мащаба на операциите.
    • Да сте уверени, че вашите съобщения са функционални и красиви по имейл клиенти и платформи, включително мобилни и таблети.
    • Помагаме ви да създадете своя имейл списък, за да достигнете максималния брой потенциални клиенти.

Ако желаете само копирайтинг на едно имейл съобщение или на поредица от имейл съобщения, вижте също и нашия продукт:
Имейл кампания – последователност от писма – Последователност от писма за електронна поща, с които да проведете кампания.
Можете да поръчате и да платите веднага и ще имате вашите писма в кратки срокове. Имате възможност за безплатни ревизии и редакции. Така ще можете да стартирате в максимално кратки срокове.

Нека да си поговорим!

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This