fbpx

Професионални услуги за дигитален маркетинг

виж всички услугиПоискай оферта или консултация

Какво можем да направим за вашия бизнес?

 

Ние обичаме да решаваме предизвикателствa и да помагаме на бизнеса да расте.

Тук споделяме философията на холистичния маркетинг и входящия маркетинг. Вярваме в дълготрайното създаване на връзки и активи. Наемаме само най-добрите специалисти, които споделят нашите ценности. Нашите решения са персонализирани за всеки клиент, но обикновено включват една или повече от тези услуги.

Обикновено за постигането на вашата специфична маркетингова цел ще се нуждаем от прилагането на различни средства и тактики, но за ваше улеснение и ориентация сме направили няколко Плана за услуги за дигитален маркетинг.

Можете да изберете също само Съдържание или Пакети съдържание за блог и социални медии, според вашите нужди и стратегия.

Можете да направите Стратегическа сесия за разкриване на съдържание с нас, а можете да резервирате час за Маркетинг и бизнес консултация, ако все още не сте изяснили и имате нужда от помощ с някои аспекти на вашия бизнес и неговото развитие и промотиране, за да поставите солидни основи, които ще ви носят възращаемост във времето.

Маркетинг на съдържание

Съдържанието е навсякъде – във вашите бюлетини, във вашите социални медии, на уебсайта ви и в страниците за електронна търговия.
Имате ли ясно, последователно послание, което резонира с вашата аудитория?
От създаването на съдържание за страниците на вашите продукти / услуги до създаване на мултимедийно съдържание, насочено към потенциалните клиенти, нашият екип от експерти привлича и задържа потенциални клиенти за вашия бизнес.

Съдържание

Разработването на ново съдържание е един от най-добрите начини за увеличаване на органичния трафик и реализациите.
Но къде трябва да бъде публикувано това съдържание и какво трябва да включва?
Ние можем да ви помогнем да планирате, развивате и популяризирате това съдържание, което резонира с вашата целева аудитория и ги насърчава да предприемат действия.

Стратегия за съдържание

Разработването на маркетингова стратегия за съдържание е първата стъпка към увеличаване на трафика на сайта и увеличаване на реализациите.
Разберете каква е вашата аудитория, вида на съдържанието, с което тя взаимодейства и най-ефективните начини да я достигнете. След като сте изградили вашата стратегия, ние можем да изпълним вашата маркетингова програма за съдържание веднага.

Блог маркетинг

Намирате ли за трудно да поддържате блога си пълен с подходящо и ценно съдържание?
Независимо дали имате нужда от редакционни календари за съдържание, писане, изследване на ключови думи или пълно управление, ние можем да го поемем.
Всяка услуга за блогове е персонализирана така, че да отговаря на нуждите ви от съдържание и да достига до аудиторията ви. За да разработим силно блог присъствие за вашия бизнес, нашият екип от автори на съдържание ще следи тенденциите във вашата ниша и ще провежда редовни разговори с членове на екипа на вашата компания и клиенти.

SЕО оптимизация на съдържание

Оптимизацията за търсещи машини е най-важната тактика за дигитален маркетинг, която можете да приложите, за да увеличите органичния си трафик.
Нашите услуги за SEO оптимизация, в зависимост от избрания начин за работа включват одит на съдържанието на уеб сайт и блог, консултационна сесия за разкриване на SEO на съдържание, придружена с доклад и ключови думи, оптимизация на съдържанието, проучване на ключови думи, проучване на конкуренцията, предложения за ключови думи и теми, създаване на SEO оптимизирано съдържание, проследяване и корекция на представянето.

Маркетинг в социалните медии

Развивайте своя бранд с разказване на истории в социалните медии.
Вече маркетингът в социалните медии не се отнася просто до публикуване на постове и самореклама.
Вече е споделяне на уникалната история на вашия бранд и свързване с вашата аудитория на лично ниво. Като разказвате вашата история правилно, това води до лоялност към марката, доверие на потребителите, ангажираност на клиентите, растеж на трафика и нови потребители. След като установите това доверие, ще имате автентични фенове и “адвокати на бранда”, които говорят за вас и правят покупки.

Имейл маркетинг

Не знаете как да привличате потенциални клиенти и да създадете вашия имейл списък?
Не сте сигурни как да го подхранвате, да ангажирате аудиторията и да печелите повече продажби?
Ние ви помагаме да максимизирате потенциала на съдържанието си и да бъдете на връзка с аудиторията си чрез вашите имейл кампании.

Усилване на съдържанието

За да максимизирате ползата от бюджета и усилията, които влагате в създаването на съдържание е необходимо да помислите отвъд просто публикуването на някакво съдържание.
Създавайте дългоиграещо, вечно съдържание, което можете да променяте, преформатирате, популяризирате, рекламирате и споделяте в различни канали по различно време, за да го покажете пред възможно най-много погледи.

Маркетинг и бизнес консултация

Възможност за решаване на всеки проблем в областта на активирането, развитието и промоцията на вашия бизнес, бранд и създаване на авторитет онлайн.

Нека да си поговорим!

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This