fbpx

Усилване на съдържание

Вие създадохте своето съдържание… И сега какво?

 

Виж повечеВземи безплатна консултация

Усилване и промотиране на съдържание

Всеки бизнес, всеки бранд и всеки човек имат някакво съдържание, което искат да споделят със своите общности.

Съществуват различни видове съдържание, което се продуцира и публикува със скорост, каквато никога преди не сме виждали – има безкрайни потоци от съдържание, което да се консумира онлайн.

За бизнеса стратегията от миналото беше да се създаде някакво съдържание.

След това започна да се създава голямо количество нискокачествено съдържание.
По-късно фокусът се премести върху създаването на висококачествено и обемно съдържание.

Но вече само създаването на добро съдържание не е достатъчно.
След като имате силни, качествени парчета съдържание, пригодени и насочени към вашата аудитория и клиентски и читателски персони, не можете просто да ги публикувате в блога си и да ги оставите, с надеждата хората да ги намират. Трябва да ги промотирате и усилвате, за да ги покажете пред възможно най-много погледи.

Медиа Вива разработи тази програма за усилване на съдържанието за фирми и брандове, които са създали висококачествено съдържание, което се нуждае от допълнителен тласък, за да бъде изведено пред правилната аудитория в правилното време и контекст. Нашата програма ще увеличи до максимум въздействието на вашия маркетингов бюджет.

Работете стратегически с вашето съдържание, за да си осигурите значимо онлайн присъствие и за да дадете на вашия бранд позициониране като авторитет във вашата област и ниша.

Ние мислим, че вече мантрата не е “Създаване на съдържание”, а “Създаване и промотиране на извънредно добро и авторитетно съдържание”.

Това е мястото, където идва вашата програма за усилване на съдържанието.

Промотирането и усилването на съдържанието е нещо повече от публикуване на връзки към съдържанието ви в социалните медии. То приспособява вашето съдържание (статии, блогове, инфографики, видеоклипове, прессъобщения и т.н.), така че да се използва от целеви, сегментирани аудитории по различни канали по смислен начин.

Например, потребителите се ангажират и консумират много по-различно съдържание във Facebook и Twitter – стратегията за това как да популяризирате и публикувате съдържанието на всяка платформа е внимателно изчислена и адаптирана за най-добри резултати.

Когато се прави правилно, усилването на съдържанието може да изгради авторитета на вашия бранд във вашата индустрия, да повиши социалните сигнали и да повиши осведомеността за вашия бранд.

Нашата програма за усилване на съдържанието може да включва:

– Програма / план за оптимизация
– Преглед на социалните платформи / канали / медии
– Повторно използване и усилване на съдържанието

– Реклама в социалните медии

Нека да си поговорим!

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This