fbpx

Примерни цени и условия

за копирайтинг услуги

Научете повече за нашата политика, тарифи за копирайтинг и срокове за доставка

Цени

*Всички цени са ориентировъчни. Предлагаме различни нива на писане с различни включени опции, според вашите потребности и бюджет. Например ако искате уникални описания на скъпи и екслузивни продукти, SEO оптимизирани и с проучване на ключови думи, публикувани с On-page оптимизация в сайта ви или просто пренаписване или превод на съществуващи текстове.

Обадете сега и ни кажете подробности за вашия проект, за да получите вашата конкретна оферта.

 

ТИП копирайтинг ЦЕНА

Авторитетен копирайтинг дълга форма (една авторитетна експертна статия дълъг формат в специализирана и професионална ниша – 1500 думи, с проучване за ключова дума, подбор на тема, експертен автор, редактиране, връзки и изображения, заглавие, мета данни, openGraph, публикуване, оформление на страницата).

*Това е нашето най-високо ниво на писане.

450 лв.
Експертна статия в специфична ниша (интензивно проучване, интензивно редактиране) 500 – 600 думи 95 лв.
SEO стратегия / Контент стратегия 350 лв.
SEO проучване на ключови думи за уеб сайт / блог Проучване за уеб – 200 лв., проучване за блог 249 лв.
Анализи на теми за статии – проучване и намиране на най-подходящата тема и създаване на заглавие 50 лв. (добавка към цената за статия)
Последователност от имейли (последователност от 5 имейла * 400 думи) 345 лв.
Публикации в социални мрежи 5 публикации (3 платформи х 5 публикации = 15 публикации) – само текст 65 лв.
Описание на продукт 200 думи 38 лв.
1 електронна книга (копие и дизайн) 3 страници 315 лв.
Прессъобщение (написване и редактиране) 129 лв.
Планове за социални мрежи (писане и публикуване) / месец От 350 лв./месец
Публикации в социални медии (3 платформи х 5 публикации с изображения = 15 публикации ) 125 лв.
Планове за копирайтинг и публикуване на статии в уеб сайт (пълно управление) / месец От 390 лв./ месец
Имате специфични нужди? Свържете се с нас

Време за изпълнение (за копирайтинг)

БРОЙ СЪДЪРЖАНИЕ (СТРАНИЦИ)

РАБОТНИ ДНИ

Общо съдържание (по-малко проучване, по-малко редактиране) 1 – 5 стр.

3-4 дни

Експертно съдържание (интензивно проучване, интензивно редактиране) 1 – 5 стр.

5-7 дни

Общо съдържание (по-малко проучване, по-малко редактиране) 5 – 10 стр.

5-7 дни

Експертно съдържание (интензивно проучване, интензивно редактиране) 5 – 10 стр.

6-8 дни

Общо съдържание 10-25 стр.

10-14 дни

Експертно съдържание 10-25 стр.

11-15 дни

Общо съдържание 25-50 стр.

12-15 дни

Експертно съдържание 25-50 стр.

13-16 дни

50-150 стр. (двете нива)

Свържете се с нас

150-500+ стр. съдържание (двете нива)

Свържете се с нас

Авторитетно съдържание (1 съдържание дълъг формат с изображения)

8-10 дни

1 електронна книга (копие и дизайн) 5 – 10 стр.

5-7 дни

Прессъобщение

2-3 дни

ПРЕРАБОТКА/РЕВИЗИИ

РАБОТНИ ДНИ

1-5 стр./ двете нива

2-3 дни

5-10+ стр./ двете нива

3-4 дни (ако изисква повече проучване, ще е необходимо повече време) свържете се с нас

(Не включва почивните дни и празниците – включва само работни дни. Ако имате специфични нужди се свържете с нас.)

*Напомняне за процеса: Всяко съдържание, което поръчвате, се управлява, назначава и изпраща до най-подходящия автор. След като той приключи с писането, то отива при нашия редактор. Ако качеството на съдържанието е недостатъчно по някакъв начин, няма да го получите: редакторът ще го изпрати обратно за преработка.
Не забравяйте, че бързият процес не е от полза за качеството. Винаги следвайте нашия стандарт тук за реалистични очаквания за това кога ще получите вашето персонализирано копи.

 

Нашата политика

Политика за срокове на доставка на съдържание

Моля, използвайте горната таблица, за да определите времето за изпълнение. Не можем да започнем да пишем, докато поръчката не бъде подадена и чрез предоставените от нас формуляри за подаване на информация не ни предоставите достатъчно информация. Може да имаме въпроси към вас, ако нещо не е ясно, което може да доведе до забавяне. Свържете се с нас за големи проекти или по-бързи срокове. Ние можем да приемем повечето проекти, стига да не са неразумни.

Нашите гаранции

Гаранция за удовлетворение.

Ние сме отдадени на предоставянето на висококачествено съдържание и услуга и вярваме в честността и комуникацията. Като копирайтинг и маркетингова агенция, основана на високи стандарти, нашата мисия е да ги поддържаме. (Вижте нашите ценности.) Ние работим усилено, за да гарантираме, че съдържанието ви ще ви хареса и дори ще го преработваме / пренаписваме, ако е необходимо (вижте нашата политика за преразглеждане).

Авторско право.

Вие притежавате изцяло авторските права след завършване на работата. Ние не изискваме права за публикуване и не препродаваме съдържанието ви на никого.

Оригинално съдържание.

Медиа Вива гарантира, че цялото съдържание, закупено от нашите клиенти, е 100% оригинално. Използваме Copyscape, за да гарантираме 100% оригиналност. Единствените изключения могат да включват политическа, правна или техническа терминология и формулировки, които биха опорочили изявлението, ако не се използват в точната последователност. Във всеки такъв възникнал случай, ще го обсъдим с вас.

Политика за преработка, връщане и възстановяване

Безплатни преработки, ревизии и редакции

Знаем, че може да отнеме време, за да напаснем стила си. Ето защо ние ще преразгледаме съдържанието ви безплатно до два пъти в рамките на 14 дни от доставянето на поръчката ви. След като поръчката ви бъде одобрена ръчно от вас или автоматично одобрена в нашата система, безплатните ревизии няма да бъдат разрешени. Ревизиите са ограничени до рамките на информацията, предоставена първоначално във формуляра за въвеждане. Ако необходимостта от преразглеждане се дължи на липса на информация или дезинформация, предоставена от клиента, ние не можем да направим безплатна ревизия.
Моля, изчакайте поне 48 часа за всяка ревизия.

 

Платени ревизии

Ако се изисква преразглеждане извън нашия 14-дневен прозорец или поради добавяне на нова информация, трябва да се заплати минимум 15% такса за ревизия, преди да започнем работа. Таксата за преразглеждане не включва допълнителен брой думи (извън първоначално платеното). Ако имате нужда да добавим съдържание, ние ще го направим. Просто се свържете с нас за да ви изпратим линк с количка по поръчка, за да направите поръчката си.

Политика за възстановяване

Възстановявания на суми не се предоставят. Ако не сте доволни от съдържанието, което получавате от Медиа Вива, уведомете ни веднага, за да можем да го преразгледаме. Ако не сме в състояние да отговорим на вашите очаквания дори след преразглеждане, кредитът по сметката ви може да бъде възстановен, като разглеждаме всеки отделен случай.

Кредитът по сметката ще бъде възстановен по вашата сметка в Медиа Вива и вие ще можете да използвате сумата за да направите поръчка за друга услуга или продукт.

Върнатият кредит по сметка изтича 14 дни след прилагането му. Всяко искане за кредит за сметка няма да бъде разрешено без възможност за ревизия на съдържанието. В много случаи е необходима единствено ревизия и преработка на съдържанието, за да стане то съотвестващо на изискванията.

Депозитна политика

Не се предоставят възстановявания за суми, депозирани по сметка (клиентски портфейл). Депозитите изтичат в рамките на 60 дни.

Политика за поръчки

Изоставени поръчки

Ваша е отговорността да предоставите достатъчно информация за вашата поръчка, след като тя е била направена, с помощта на предоставения формуляр за въвеждане (освен ако не са направени други споразумения). Всички поръчки без входни формуляри могат да бъдат анулирани след 30 дни, ако не можем да се свържем с вас чрез коментари в профила ви или по имейл. Кредитът ще бъде поставен в портфейла ви. Всички кредити по сметката изтичат след 14 дни.

Промени в поръчката ви

Веднъж след като е започната поръчката ви, целият ни екип се организира бързо, за да започне поръчката и да поддържа ефективна и навременна процедура. Промени в която и да е поръчка няма да бъдат разрешени, след като проектът бъде възложен или стартиран от нашия автор и / или са минали повече от 24 часа. Това включва (но не се ограничава до) поставяне на поръчката в режим на задържане, пренасочване / промяна на съдържанието или темата и предоставяне на допълнителна информация.

Одобрение от клиента

Клиентът е отговорен за валидното одобрение на поръчаната работа (т.е. копиране, дизайн, фотография, набор и други услуги), необходими за завършване на работата. Одобрението на работата трябва да се извърши в рамките на 14 дни. Клиентското одобрение на съдържанието в рамките на 14 дни от получаването му може да бъде под формата на писмен имейл, телефонен разговор или съобщение в чат. След 14 дни, ако съдържанието не е одобрено от клиента, то ще бъде автоматично одобрено от нашата система. При приемане и одобрение на работата, клиентът поема отговорност за всички други процеси, в които се използва тази работа. Медиа Вива не носи отговорност за грешки, възникнали в съдържанието, след като са били одобрени от клиента или от нашата система.

Политика за поверителност на авторите

Поверителност на авторите

Може да ни отнеме седмици и месеци да намерим нашите автори. Тестваме стотици кандидати, за да намерим само един писател, който отговаря на нашите стандарти.
Всеки един от членовете на нашия екип (писатели, стратези, дизайнери) подписва Договор за неразкриване на информация преди да вземе всеки един проект. Това защитава собствената информация на клиентите и информацията на клиентите на нашите клиенти – агенции. С удоволствие ще подпишем вашия Договор за неразкриване на информация, ако е необходимо.
Клиентите нямат право по никое време да получават лична информация за контакт с писателя, включително, но не само, личен обмен на електронна поща, пълно име и т.н. Единственото изключение от това е чрез директно интервю между клиент и писател, с политиката, че не може директно да се свързват с авторите без разрешението на Медиа Вива.

Одобрение от клиента

Одобрение от клиента

Клиентът е отговорен за валидното одобрение на поръчаната работа (т.е. копи, дизайн, фотография и други услуги), необходими за завършване на работата. Одобрението на работата трябва да се извърши в рамките на 14 дни. Клиентското одобрение на съдържанието в рамките на 14 дни от получаването му може да бъде под формата на писмен имейл, телефонен разговор или съобщение в чат. След 14 дни, ако съдържанието не е одобрено от клиента, то ще бъде автоматично одобрено от нашата система. При приемане и одобрение на работата, клиентът поема отговорност за всички други процеси, в които се използва тази дейност. Медиа Вива не носи отговорност за грешки, възникнали в съдържанието, след като са били одобрени от клиента или от нашата система.

Анулиране

Ако проектът бъде анулиран (устно или писмено) от клиента, няма да бъдат възстановявани средства. Възможно е да се предложи частично кредитиране на сметката, в зависимост от това колко работа или време за управление вече са били включени в проекта.
Право на отказ от проект

Отказ от проект

Медиа Вива си запазва правото да откаже всяка поръчка или проект с или без предоставяне на причина. Видовете съдържание, които няма да пишем, включват, но не се ограничават до оригинални академични трудове за студенти, съдържание, което нарушава нашите морални или етични стандарти, съдържание с незаконни или злонамерени намерения, съдържание, което кара нашите писатели да се чувстват неудобно.

Плащания и вземания

Политика за плащания.

Медиа Вива изисква авансово плащане за всеки проект. Работата няма да започне, докато поръчката не бъде направена и плащането не бъде обработено.

Бонуси.

Всеки бонус, който клиентът по желание изпрати, може да бъде изпратен на екипа с обичайните плащания и ще бъде разделен като такъв: 25% за бизнеса (редактори, мениджмънт и т.н.) и 75% за автора.

Google DMCA и Оттеглено плащане.

Медиа Вива изисква авансово плащане на пълната стойност на съдържанието от всички клиенти по всички проекти. Работата ще започне след получаване на плащането. Ако по някое време плащането бъде оттеглено (искания за кредитни карти и т.н.), си запазваме правото да подадем оплакване.

Google приема оплакванията за откраднати материали и авторски права много сериозно. Без пълно заплащане на Медиа Вива, клиентът е отговорен за съхраняването на съдържание, което не му принадлежи.

Pin It on Pinterest

Share This