fbpx
Социални мрежи: Писане и публикуване на съдържание

Социални мрежи: Писане и публикуване на съдържание

Поддържане на профили в социални мрежи

Нуждаете се от малко птиченце, което да пише за вас? Ние го осигуряваме.

Нуждаете се от публикация във Facebook, Linkedin или Twitter?
Пишем последователни, информативни публикации, така че феновете ви да четат.

Вземете съдържание за социални мрежи, написано и публикувано във всичките ви социални профили

Социалните мрежи са огромна част от ежедневието ни. Понастоящем има 2.8 милиард потребители във Facebook и 98% от тях са мобилни потребители. YouTube получава 1 милиард гледания на ден, докато Twitter има над 3000 милиона активни потребители месечно. Този брой продължава да нараства.

С такива статистики социалните мрежи не трябва да се пренебрегват в усилията ви за интернет бизнес. Свързването на Facebook бизнес страница към вашия уеб сайта е също толкова важно, колкото и писането на съдържание в уебсайта ви. Тъй като социалните мрежи са толкова важни и толкова много хора са в тях, е жизненоважно да сте там.

Ами ако не знаете как да пишете за социални мрежи?

Това е въпрос, с който често се сблъскваме.

Интересно е, че не много хора осъзнават, че имат нужда от копирайтър, който да пише публикациите им във Facebook точно толкова, колкото имат нужда от автор, който да създаде съдържанието на началната им страница.

Кратките, ангажиращи и информативни или продаващи публикации във Вашата Facebook страница, Twitter профил или друг сайт за социални мрежи биха могли да превърнат посетителите в клиенти.

Планове за социални мрежи: изберете основно, разширено или премиум покритие и ние ще създадем публикации в социалните медии и ще ги насрочим директно в профила Ви! Кажете ни платформите, за които искате да пишем съдържание. Обадете се, за да ни кажете подробности или попълнете формуляр с подробностите.

Изберете един от нашите предплатени пакети за социални медии, така че да съответстват на присъствието, което искате да поддържате онлайн:

Ниво 1 – за една публикация до всички избрани платформи ежедневно и три изображения, създадени и публикувани седмично (идеално за Instagram, както и за всички ваши платформи), както и курирано съдържание.

Включва: Основно покритие за ключовите профили в социалните мрежи от нашите креативни специалисти по социални мрежи – включва 3 платформи по избор, х1 пост/ден от понеделник до петък, 3 изображения / седм., създадени и публикувани в понеделник, вторник и четвъртък в Instagram и / или други платформи., вкл. подбор на няколко статии от експертни сайтове и източници.

Ниво 2 – за 7+ публикации ежедневно, разпространявани на платформите по ваш избор и четири персонализирани изображения седмично, и курирано съдържание.

Включва:

Няколко публикации на ден: 3 пъти на ден към вашите почитатели в Twitter, два пъти на ден в другите ви профили по избор, един Instagram пост понеделник – петък. Четири изображения, проектирани и публикувани седмично. Включва подбор на няколко статии от експертни сайтове и източници. Изберете три платформи, за които ще създаваме публикации и за които ще споделяме.

Ниво 3 – за максимална експозиция на бранда, включително повече от 14 публикации в делничните дни, пет изображения, създадавани всяка седмица, и мемове, заедно с известна курация на съдържанието.

Включва:

Увеличете присъствието на бранда си с максимално социално присъствие за цялото си съдържание, споделено в оптимални моменти с всички ваши фенове. Персонализирани изображения и миймове, добавени към вашите публикации в социалните медии. Няколко ежедневни публикации: 10 публикации в делничните дни в Twitter, 3-4 публикации в делничните дни към вашата друга платформа за социални медии по избор, 1 публикация на ден в Instagram. Включва курирането и споделянето на няколко статии от експертни сайтове и източници. Пет персонализирани изображения, проектирани и публикувани седмично. Изберете три платформи, за които ще създаваме публикации и за които ще споделяме.

Какво представлява куриране на съдържанието? Курираното съдържание е споделяне на съдържание от авторитетни източници. То е от ключово значение за достигането до последователите ви. Споделянето на една курирана публикация на ден е чудесна цел, според Buffer. Без социално куриране рискувате да изглеждате така, все едно, че се интересувате само от себе си и си правите „самореклама“ в социалните мрежи. Ние ще намерим най-споделяното, най – обсъжданото съдържание във вашия бранш и ще споделим това съдържание. Вашата аудитория ще се идентифицира и синхронизира в съответствие с нея, а на вас ще гледат като на авторитет и познавач в индустрията!

 

Изберете три от пет основни налични платформи: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn и Pinterest. Уверете се, че имате трите, за които искате да публикуваме, добавени в платформа за управление (препоръчваме Hootsuite или Buffer). Може да се наложи да поискаме отделно данни за вход в Instagram.

Заб. Ако платформите ви не са подготвени за публикуване, имаме услуги за това. Просто се обадете и попитайте.

Поръчайте сега писане и публикуване на съдържание в социални медии!

Обадете се и поръчайте:

По телефона: 0893454500

На имейл: info@mediaviva.net

На контактната ни форма: Контакт 


Имате ли въпроси?

Тук сме, за да бъдем полезни.

Email: info@mediaviva.net

Стойка Стефанова
Стойка Стефанова

Основател & Управител

[/db_pb_team_member]

Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

Pin It on Pinterest

Share This