fbpx
SEO стратегия / Контент стратегия за уеб сайт / Ключови думи

SEO стратегия за уеб сайт / Откриване на ключови думи / Контент стратегия за уеб сайт

Не сте сигурни от къде да започнете или какво да направите със съдържанието си?

Нашият по-задълбочен разговор за разкриване на контент стратегия или проучване за ключови думи и SEO стратегия може да бъде отговорът.

Научете повече за всяка от тези услуги по-долу.

Нашите услуги за създаване на SEO стратегия и контент стратегия са доказано решение за да поставите солидни, добри основи на вашия дигитален маркетинг. Те са условие за успех на вашия уеб сайт, представяне в социалните медии и постигане на по-висока възвръщаемост на инвестициите от вашите маркетингови усилия.

Инвестираме в някои от най-добрите инструменти на пазара (като BuzzSumo, SEMrush), а нашите специалисти се обучават от водещите световни експерти.

Сесия за разкриване на контент стратегия / SEO стратегия / Откриване на ключови думи / Семантично ядро

 • Нуждаете се от по-задълбочен преглед на уеб сайта ви и онлайн съдържанието ви, заедно с доклади за ключови думи и намиране на ключови думи, теми и области?
 • Не сте сигурни какъв тип съдържание трябва да създавате или какви са недостатъците на сегашния ви уеб сайт или блог?

Не пропускайте тази ценна инвестиция!

Планирайте успеха си със сесия за консултация за създаване на SEO контент стратегия и постигнете по-висока възвръщаемост на инвестициите с ръководените консултации и предложения за съдържание във финализиран доклад от нашия контент маркетинг стратег.

Какво ще получите?

 • 45-минутна разговор-консултация в резервиран удобен за вас час, с един от нашите специалисти по маркетинг иконтент стратегия, който ще разговаря с вас на живо по телефон или скайп за вашите нужди и ще ви изпрати два отчета в рамките на 3-5 дни след обаждането.
 • Пълен отчет за откритията и изследванията, които сме направили, където „откриваме“ вашето сладко място в съдържанието (баланс между клиенто-ориентираното съдържание с често задавани въпроси и позицията, в която ви е удобно и сте авторитет и можете да влияете на вашата аудитория).
 • Идентифициране на това, което ви липсва (тон и глас, график за публикации и т.н.).
 • Доклад за ключови дума / теми с до 10 анализирани основни теми и ключови думи, където намираме теми и ключови думи въз основа на резултатите от разговора с вас.

Поддръжка на контент стратегия и SEO стратегия

Добре поддържаното съдържание с проследяване на представянето и коригиране е най-доброто представяне и присъствие в интернет ( и с най висока възвращаемост на инвестициите).

Искате ли редовно да преглеждаме съдържанието ви?

Абонирайте се за нашия месечен абонамент и нашият специалист по маркетинг на съдържание:

 • ще разглежда какво е класирането на вашия сайт
 • ще преглежда съдържанието, което трябва да се актуализира
 • ще открива нови ключови думи и нови теми, за които трябва да пишете занапред, за постигнете високо класиране в търсачките.

Какво ще получите?

Включва преглед на най-добрите ви страници за месеца, препоръки за актуализиране на предишни публикации и идеи и съвети за това, какво да включите в съдържанието си за следващия месец, въз основа на анализи на заглавията и анализи и доклади за ключовите думи.

Планиране на теми за уеб сайт, статия или уеб страница

Трябва да планирате съдържанието и статиите за уеб сайта и блога си за следващият месец, но не знаете от къде да започнете?

Не сте сигурни какви теми и какви статии липсват във вашия сайт?

Нашата услуга по планиране на теми, допълва нашите месечни планове за писане и публикуване в уеб сайт, за да ви помогне да планирате съдържанието си през месеца така, че да постигнете успех в маркетинговите си усилия.

Нашият специалист по контент маркетинг ще създаде месечен редакционен календар, който ще съответства на месечното съдържание и публикации във вашия уеб сайт с планиране на теми, изследване на ключови думи и стратегическо планиране с оглед на вашите краткосрочни и дългосрочни цели, за да имате основа за създаване на най-добро съдържание и представяне през настоящия месец.

Какво ще получите?

 • Списък от теми в редакционен календар с отбелязани теми за блог, препоръчителни дни за публикуване, тагове/ключови думи за използване, alt тагове за изображенията. Всичко, от което се нуждаете за да създавате и публикувате наистина добро съдържание.
 • Изследване за ключови думи е включено към списъка от темите. Нашите експерти по SEO ще намерят ключова дума с висока стойност за вашата тема.
 • Доклад за анализ на съдържанието, който показва последните тенденции за съдържанието във вашата ниша и статиите на вашите конкуренти, които се представят най-добре.

Изследване за ключови думи и доклади за ключови думи за блог и уеб.

Ключовите думи са крайъгълният камък на ефективното съдържание, което изгражда онлайн присъствието и възвръщаемостта на инвестициите.

Вашето съдържание, написано около вашите продукти или услуги, трябва да бъде оптимизирано с ключови думи, които имат висока възможност за класиране и за органично присъствие в Google.

Нашите специалисти по контент маркетинг и SEO са обучени в някои от най-добрите инструменти, включително SEMRush, топ софтуер и аналитичен инструмент за SEO, KWFinder и BuzzSumo – доставчик на идеи за най-популярното онлайн съдържание.

Също така знаем, че доброто съдържание не разчита само на инструменти, така че нашите експерти по маркетинг и SEO планиране ще използват своя опит, за да подберат правилните ключови думи, да ги сортират по важност и дори да създадат напълно оптимизирани заглавия и теми около ключовите ви думи.

Получете точно прогнозирано изследване на ключови думи, което ще ви даде жизнеспособни шансове за класиране за вашия целеви пазар.

Споделете с нас във формуляра, който ще попълните след поръчката, ако искате да търсим в определен регион или по света.

Какво получавате:

 • Упътване и ръководство в PDF файл, което обяснява показателите, резултатите от ключовите думи и софтуера, който използваме (SEMrush и KWFinder)
 • Отчет за изследване на ключови думи, с 1 раздел, включващ списък с висок ROI (10 ключови думи за уебсайт, 15 ключови думи за блогове) и друг раздел с всички възможности за ключови думи (до 200).
 • И накрая, ще включим отчет за анализ на съдържанието от BuzzSumo, който ще ви покаже какъв тип съдържание в момента се показва онлайн за основната ви ключова дума.

Забележка: Написани блог постове не са включени. Тук можете да видите нашите месечни планове и да поръчате.

Поръчайте сега SEO стратегия!

Обадете се и поръчайте:

По телефона: 0893454500

На имейл: info@mediaviva.net

На контактната ни форма: Контакт 


Имате ли въпроси?

Тук сме, за да бъдем полезни.

Email: info@mediaviva.net

Стойка Стефанова
Стойка Стефанова

Основател & Управител

[/db_pb_team_member]

Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

Pin It on Pinterest

Share This