fbpx

SEO оптимизация на съдържание на уеб сайт

Оптимизирайте вече създаденото съдържание и рязко скочете в резултатите от търсенето
Научи повечеВземи безплатна консултация

SEO оптимизация на съдържание на уеб сайт и блог

Оптимизацията на съдържанието е една от най-силните тактики за дигитален маркетинг, която можете да използвате, за да постигнете органичен успех.

Готови ли сте да оптимизирате най-доброто си съдържание, навигация, връзки и публикации в блога?

 

Оптимизацията на съдържанието ви позволява да:

  • Модифицирате и разработвате съдържание, което резонира с новите хора, които търсят информация и съществуващите ви потребители.
  • Да включите във вашата дигитална стратегия най-новите техники за оптимизиране на съдържанието.
  • Да измервате успеха на съдържанието си и да направите корекции, ако е необходимо.
  • Да превърнете уебсайта си от статична брошура в инструмент за продажби, който се свързва с потребителите, насочва търсещите към съответната страница на уебсайта ви и ги подтиква да предприемат действия.
  • Да получите истински резултати онлайн. Позволява ви да създадете, намерите, разберете, оптимизирате тези ценни страници, които отговарят на вашето “дъно на фунията” или ключови думи и фрази, които водят клиенти, които са готови за покупка и са вашите най-добри възможности за управление на реализациите. Нашият процес на оптимизиране на съдържанието е предназначен да ви помогне да се възползвате напълно от тези критични страници.

Услуги за оптимизиране на съдържанието

Подреждане и приоритизиране на съдържанието

Това включва каталогизиране на съществуващото ви съдържание, цели, аудитория, съобщения, тон и глас на бранда. С Google Analytics и входни данни от вас ние идентифицираме страниците ви с висок приоритет и създаваме персонализиран план за оптимизация.

Изследване на ключови думи

Може би един от най-важните аспекти на всяко ангажиране, базирано на търсенето, вашите избрани целеви ключови думи могат да направят така, че вашата SEO кампания да успее или да се провали. Нашият екип отделя време, за да разбере вашия бизнес, целева аудитория и конкуренти и след това използва инструменти за изследване на ключови думи, данни и човешки опит и преценка, за да създаде вашата стратегия за ключови думи.

Картографиране на ключови думи и планиране на разширяване на съдържанието

След като имате стратегия за ключови думи, следващата стъпка е да разберете къде ще се намират тези ключови думи на вашия уебсайт. Нашият екип ще сдвои ключовите ви думи със съществуващото съдържание, както и ще създаде план за разширяване на съдържанието по приоритет.

Бързо подобрение

Първата част от оптимизацията на съдържанието включва метаданни (заглавия на страници, метаописания, ALT текст и т.н.). Ние препоръчваме прилагането на оптимизирането на заглавията на страниците и метаданните, преди да преразгледаме съществуващото съдържание.

Дълбоко оптимизиране на съдържанието

След като веднъж са въведени мета данните, е време да се запретнат ръкави и да се оптимизира съдържанието страница по страница. Това включва заглавия, алтернативен текст, уместност, изображения, вътрешни връзки и разработване на ново съдържание. Вашият уебсайт ще бъде оптимизиран за класиране в търсачките, без да се жертва потребителският опит.

Разширяване на съдържанието

Работата по оптимизация на съдържанието никога не свършва, тъй като винаги има нови ключови думи, които можете да насочите към развитието на бизнеса си, нова аудитория, която можете да обхванете или недоизползвани възможности по различните етапи на осведомеността на аудиторията. След като установите силно класиране за основния си набор от ключови фрази, ние продължаваме да поддържаме вашия онлайн растеж чрез допълнителни изследвания за ключови думи и разработване на съдържание и блог маркетинг.

Нека да си поговорим!

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This