fbpx

Пишем превъзходно съдържание

Всички услуги за създаване на съдържание, на едно място

За агенции, маркетолози и предприемачи

Виж всички услугирегистрирай акаунт

ЗА МАРКЕТОЛОЗИ

Ние създаваме добро съдържание за заети маркетолози.

НАЙ-ДОБРИТЕ АВТОРИ

Най-добрите автори, подбрани и обучени в маркетинг на съдържание.

ПЪЛНО УПРАВЛЕНИЕ

Писане плюс редактиране и управление на акаунт, без допълнителни такси.

ЗОНА НА КЛИЕНТА

Следите проектите и комуникирате със сътрудниците удобно.

Удобно и бързo

 • Избор от магазина.
 • Плащане онлайн.
 • Въвеждане на подробноститие в ръководен формуляр.
 • Получавате мениджър проект, който следи за получаване на информацията, необходима за проекта, подбира и назначава автор на проекта, следи за неговото изпълнение и ви предоставя крайния продукт.
 • Следене на проектите и комуникация с екипа и назначения автор от лично табло в системата за клиенти.
 • Безплатни редакции в срок от 14 дни, докато ви хареса.

Някои видове съдържание

Съдържание за уеб

От началната страница до заглавията и страниците с информация, нашите експерти могат да пишат професионално, оригинално и SEO съдържание за целия ви сайт.

Копирайтинг

Копирайтърите от нашия екип имат дългогодишен опит в писането за различни индустрии и ниши и могат да доставят готови продаващи текстове, реклами, слогани, лендинг страници, продаващи страници и др.

Блог статии

Имаме автори, които могат да се справят с толкова статии и блогове, колкото ви трябват. Оптимизирани за търсещи машини и проверени за оригиналност с Copyscape.

Социални медии

Пишем, подбираме и публикуваме съдържание във вашите акаунти в социалните медии. Пишем и оформяме акаунти. Правим план за съдържание и стратегия.

Съдържание, което ви издига над останалите

Ние имаме екип от подбрани автори на съдържание, които страстно обичат работата си (само 3% преминават през процеса на проверка), с напълно управлявани услуги за създаване на съдържание. Доверете ни се да създаваме вашето качествено съдържание, за да изпълним всяка потребност от маркетинговия ви календар. Нашите автори не само са тествани и интервюирани поотделно, но ги обучаваме в най-добрите практики за SEO, конверсия и входящ маркетинг. Имаме писатели и експертни специалисти в различни ниши, от юридически до финансови, инженерни, технологични и много други.

Нека да пишем вашите блогове, уеб страници, публикации в социалните медии, лийд магнити и всички парчета съдържание, от които се нуждаете, за да привличате клиенти, да продавате и да представяте вашата марка.

Ние се фокусираме върху създаването на съдържание, което постига реални и трайни резултати онлайн

Нашите гаранции

 

 • Вашето съдържание е винаги 100 % оригинално, проверено с Copyscape.
 • Вашето съдържание е ВАША собственост и ние не го публикуваме и продаваме на други хора. Ние нямаме НИКАКВИ претенции към правата на съдържанието, съдадено от нас.
 • Подписваме Договор за неразкриване на информацията с нашите клиенти.
 • Подписваме Договори за неразкриване на информацията с нашите автори, маркетолози и всички в екипа. Вашата информация и конфиденциалност е защитена.
 • Безплатни редакции в срок от 14 дни, докато ви хареса.
 • Ако не сме в състояние да отговорим на вашите очаквания дори след преразглеждане, кредитът по сметката ви може да бъде възстановен.

За нас

Ние вярваме, че тайната съставка за успешното съдържание се върти около това колко високо е качеството на съдържанието от гледна точка на маркетинга: и ние се ангажираме, 100%, с това ниво на качество.

Искате да се присъедините към нашите клиенти? Подайте заявка за профил по-долу и ще се свържем с вас!

 

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Основател и управител

Стойка е в сферата на онлайн маркетинга, бизнеса и предприемачеството от 22 години. Завършила е Маркетинг и мениджмънт, Електронна търговия и е магистър по Реклама и медийни комуникации. Умее да разказва истории, да вижда причините зад нещата, да формулира цели и да намира кратки пътища за достигането им. Ако не работи, може да бъде намерена в залата за народни или латино танци или някъде на път. 

Как работим?

1. Регистрирайте се

Регистрирайте акаунт тук. След като имате акаунт, можете да добавите услуги към количката си или поискайте да ви направим оферта, ако нашите предложения не ви устройват или имате други изисквания.

2. Поръчка и плащане

Можете да платите от линка с поръчка, който сме ви изпратили или да изберете и поръчате вашите продукти направо в нашия магазин, като използвате PayPal, кредитна карта, E-pay, банков превод или баланса на вашия портфейл.

3. Стартираме проекта

Попълнете данните за проекта в ръководените формуляри за въвеждане след поръчка.  Ако имате групова поръчка, ние ще поемем въвеждането. Нашият мениджърски екип лично ще подбере най-добрия автор за вас. 

4. Одобрявате

Всяко парче съдържание минава през нашия редакционен екип. Готовото съдържание се качва в профила ви за преглед. Имате 14 дни, за да поискате до 2 безплатни ревизии. Вижте политиката ни.

Вашият подбран екип, на ваше разположение.

Вие сте марката, маркетологът или агенцията с идеите. Ние носим съдържанието и работната сила. Ако сте маркетолог, агенция или предприемач, бихме искали да се присъедините към нашите клиенти. 

Регистрирайте се по-долу и започнете 

поръчката си днес.

Нека да си поговорим!

 

Интересувате се от нашите услуги или имате въпроси?
Не сте сигурни дали можем да посрещнем вашите нужди във вашата специфична ниша?
Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас.
Попълнете този формуляр и ще се свържем с вас в най-кратък срок, до 24 часа, веднага щом обработим вашата заявка.

Моля, посочете как разбрахте за нас! Благодарим ви за информацията!
Моля, въведете уеб адреса на проекта (ако е приложимо)
Напишете насочващо заглавие на проекта с няколко думи.
Опишете проекта си възможно най-детайлно.
Моля, прикачете всички файлове, които искате да прегледаме. Разрешени са *.doc, *.docx, *.pdf, *.png, *.jpg, *.Jpeg, *.gif, *.rtf. Можете да прикачите толкова файлове, колкото е необходимо.

Ако имате въпроси или нещо с формуляра не е наред, пишете ни на info[@]mediaviva.net. Ще ви отговорим възможно най-бързо!

Media Viva e маркетингова агенция с фокус върху маркетинг на съдържание и стратегии за съдържание в уеб и социални медии.

 

Последвайте ни в социалните медии:

 

1