fbpx

Как работим - копирайтинг и съдържание

Научете повече за нашия работен процес по копирайтинг тук, в Медиа Вива

Процесът на работа

(създаване на съдържание)

1. Регистрирайте се

Регистрирайте акаунт тук. След като имате акаунт, можете да добавите услуги към количката си или поискайте да ви направим оферта, ако нашите предложения не ви устройват или имате други изисквания.

2. Поръчка и плащане

Можете да платите от връзката с поръчка, който сме ви изпратили или да изберете и поръчате вашите продукти направо в нашия магазин, като използвате кредитна карта, E-pay, банков превод или баланса на вашия портфейл.

3. Стартираме проекта

Попълнете данните за проекта в ръководените формуляри за въвеждане след поръчка. Ако имате групова поръчка, ние ще поемем въвеждането. Нашият мениджърски екип лично ще подбере най-добрия автор за вас.

4. Одобрявате

Всяко парче съдържание минава през нашия редакционен екип. Готовото съдържание се качва в профила ви за преглед. Имате 14 дни, за да поискате до 2 безплатни ревизии. Вижте политиката ни.

Лесни за разбиране и ясни нива и пакети за съдържание.

По-задълбочен поглед върху начина, по който работим. Тук няма усложнения: ние търсим прозрачност.

Какво да избягвате при използване на услуги за писане, създаване на съдържание и маркетинг на съдържание

Какво да избягвате, когато използвате услуги за копирайтинг

Когато поръчвате копирайтинг или съдържание, има вероятност да попаднете на некоректни агенции или неподготвени хора. Може да получите текст с правописни и стилистични грешки, който да се нуждае от основна преработка, което ще ви струва време или да получите съдържание, което изобщо да не става за публикуване.

Нашата система за качество

Нашата система

За нас в “Медиа Вива” няма нищо по-сериозно от качеството. Всички наши автори правят тест и само 4% от тях преминават. И не спираме до тук: те непрекъснато се обучават в актуалните тенденции в маркетинг на съдържание и SEO оптимизация. От актуализациите на Google до разказването на истории, нашите автори се обучават в най-добрите практики за онлайн копирайтинг. Ние предлагаме три нива на писане, редакция на всяко ниво и различно ниво на експертиза, за да отговарим на нуждите на нашите клиенти: Общо, Експертно и Авторитетно.

Как да разберете кои нива на съдържание са подходящи за вас?

Основно съдържание
Общо съдържание

Перфектно, когато имате нужда от разговорно, леко съдържание, което да публикувате в блога, в профилите в социалните медии или бюлетини, за да запазите съществуващите си клиенти, в общи отрасли или ниши. Не се нуждаете от сложни изследвания и се фокусирате върху съдържанието от гледна точка на SEO оптимизация. В идеалния случай сте в не-конкурентна ниша. Пример: Вие сте единственият магазин за домашни любимци в радиус от 50 километра или сте голяма фирма, която продава рекламни материали. Не включва: задълбочени изследвания, експерт в индустрията.

Експертно съдържание
Експертно съдържание

Перфектно, ако имате нужда от съдържание, което доказва, че знаете много за вашата област, с включени статистически данни и изследвания за тенденции. Искате да привлечете нови клиенти с това съдържание и да подобрите класирането на страниците си. В идеалния случай вие сте в ниша с умерена конкуренция и се опитвате да стигнете до върха. Пример: имате адвокатска кантора в среден по големина град. Включва: задълбочени изследвания, позоваване на експерти в областта, експертен автор в тази сфера.

Авторитетно съдържание
Авторитетно съдържание

Това е за вас, когато се нуждаете от съдържание, което кара читателя да каже “Уау!” на вашата експертност и позиционира вашият бранд и име на върха на експертността във вашата сфера в умовете на потребителите (и на Google!). Тук се нуждаете от големи оръжия: експертен автор, статистически данни, задълбочени анализи, отлична оптимизация и голям потенциал за споделяне. Пример: имате компания за уеб дизайн, която е насочена към клиенти от цял ​​свят. Включва: експертен авторитетен автор, SEO проучване от нашия експерт по контент стратегия и SEO и персонализирани изображения.

Жизнен цикъл на поръчката ви за съдържание.

Всичко, което искате да знаете за това, какво се случва с вашия проект, когато сте започнали поръчка.

Етап 1 - въвеждане на информация

1. Въвеждане на информация

Веднага щом поръчате от нашия Магазин, вашият проект официално започва, когато ни изпратите съответните реквизити и информация за проекта. Трябва да направите това чрез попълване на нашите ръководени формуляри, които се появяват след плащането – ако плащането е с банкова карта или порфейл. Ако напрaвите плащането по банков път или Easy Pay – веднага след като го потвърдим, ще ви изпратим формулярите за попълване. Ако имате готови файлове с информация – може напрaво да ни ги изпратите. Ако имате голяма поръчка за много парчета съдържание, можете да ни изпратите електронна таблица с подробностите и ние ще свършим останалото.

Етап 2 - Възлагане

2. Възлагане

Нашият мениджър по съдържанието приема проекта ви и го възлага на един от подбраните от нас автори в нашия екип, който най-добре отговаря на темата, индустрията и типа съдържание.

Етап 3 - Възлагане

3. Създaване

Под ръководството на нашия мениджър по съдържание и редакционен екип, нашите автори – или дизайнер, или контент стратег, в зависимост от вашия проект – създават съдържанието и всички свързани с него елементи за вашия проект.

Етап 4 - Редактиране

4. Редактиране

Нашият екип, фокусиран върху съдържанието, разглежда съдържанието според уникалния 5-точков качествен процес, който сме разработили. Ако работата на автора не отговаря на някой от нашите стандарти за качество, тя ще се върне за преразглеждане.

Етап 5 - допълнителни услуги

5. Допълнителни услуги

Това зависи от вашата поръчка. Ако сте закупили електронна книга, упътване, или авторитетно съдържание, стъпка 5 ще включва създаването на графичните изпбрачежия към нея. Или, ако е пакет за съдържание, на този етап ще изготвим съдържание в профилите или блога на социалните ви медии. Ако е мета описания за статията – на този етап ще бъдат написани.

Етап 6 - Одобряване

6. Одобряване

Съдържанието ви преминава през редакционната ни проверка, завършва се и се качва в поръчката ви, за да го прегледате. Можете да поискате до две безплатни ревизии в рамките на 14 дни от получаването на проекта, съгласно нашата политика, и да започнете друга поръчка.

Време за изпълнение (за копирайтинг)

БРОЙ СЪДЪРЖАНИЕ (СТРАНИЦИ)

РАБОТНИ ДНИ

Общо съдържание (по-малко проучване, по-малко редактиране) 1 – 5 стр.

3-4 дни

Експертно съдържание (интензивно проучване, интензивно редактиране) 1 – 5 стр.

5-7 дни

Общо съдържание (по-малко проучване, по-малко редактиране) 5 – 10 стр.

5-7 дни

Експертно съдържание (интензивно проучване, интензивно редактиране) 5 – 10 стр.

6-8 дни

Общо съдържание 10-25 стр.

10-14 дни

Експертно съдържание 10-25 стр.

11-15 дни

Общо съдържание 25-50 стр.

12-15 дни

Експертно съдържание 25-50 стр.

13-16 дни

50-150 стр. (двете нива)

Свържете се с нас

150-500+ стр. съдържание (двете нива)

Свържете се с нас

Авторитетно съдържание (1 съдържание дълъг формат с изображения)

8-10 дни

1 електронна книга (копие и дизайн) 5 – 10 стр.

5-7 дни

Прессъобщение

2-3 дни

ПРЕРАБОТКА/РЕВИЗИИ

РАБОТНИ ДНИ

1-5 стр./ двете нива

2-3 дни

5-10+ стр./ двете нива

3-4 дни (ако изисква повече проучване, ще е необходимо повече време) свържете се с нас

(Не включва почивните дни и празниците)

Ако имате специфични нужди се свържете с нас.)

*Напомняне за процеса: Всяко съдържание, което поръчвате, се управлява, назначава и изпраща до най-подходящия копирайтър. След като той приключи с писането, то отива при нашия редактор и преминава през нашия процес за оценка на качеството. Ако качеството на съдържанието е недостатъчно по някакъв начин, няма да го получите: редакторът ще го изпрати обратно за преработка.
Не забравяйте, че бързият процес не е от полза за качеството. Винаги следвайте нашия стандарт тук за реалистични очаквания за това кога ще получите вашето персонализирано копи или парче съдържание.

Нашите ключови ценности

Вижте какво ни движи тук, в Медиа Вива.

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резулатати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в маркетинга на съдържание и онлайн маркетинга.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

Екип от специалисти

Стойка Стефанова
Стойка Стефанова

Основател & Управител

Имате ли въпроси?

Тук сме, за да бъдем полезни.

Tel.: 0876 682 176 Email: info@mediaviva.net

нека да стартираме

вашия проект!

Pin It on Pinterest

Share This