fbpx
месечен план за писане и публикуване на статии

Експертен блог план – Планиране, писане и публикуване на статии в уеб сайт – месечен план

Комплексна услуга за създаване на редакционен календар, писане на статии, SEO оптимизация, публикуване в уеб сайта по план

Цени от 300 лв. / месец

  Знаете ли, че уеб сайтовете с блог получават 434% повече индексирани страници? Или че средната възвращаемост от 15 публикации на месец е 1200 нови клиенти всеки месец?

  Убедителните, интересни статии, които са написани с подходящите ключови думи на уеб сайта ви, са един от най-добрият начин за класиране и поддържане на високи позиции в Google.

  Но както знаете, писането на статии е нещо, което отнема много време и което не е за всеки. Най-ефективните статии имат примамливи заглавия, отговарят на въпроси, решават проблеми. Те са креативно написани и ангажират аудиторията.

  Нека експертите да се справят с вашия блог и да освободят вашето време за по-важни задачи, като това да ръководите бизнеса си.

  Какво е включено в месечния план за писане и публикуване на статии?

  • Експертен автор в областта, в която е вашият блог и на когото е възложено да създава вашето оригинално съдържание. Изберете месечния си пакет според броя думи в един блог пост и брой на блог-постовете за месец.
  • Създаване на тема (одобрявате, преди да пишем). Изберете проучване за тема и заглавие срещу допълнителна такса.
  • SEO оптимизация е включена. Просто ни съобщете ключовите си думи във формуляра за въвеждане.
  • Включена редакция. (Нашият екип има специалисти по SEO и маркетинг, така че те ще проследят въпросите, които се отнасят до тази страна на публикациите.
  • Публикуване по график от 4 статии до 16 статии на месец.
  Публикуване в уеб сайта ви с мета описание, заглавие и изображение.
  • 1, 2, 3 или 4 изображения (според избраното ниво на услуга), подбрани така, че да съответстват на темата.

  С нашите пакети от статии всяка публикация е оптимизирана за читателя и текущите SEO изисквания, написани от проверени копирайтъри (с експертни знания и нива на авторитет) и включват цитати и форматиране (H2 / H3) , Редактирането е включено в цената. Ще публикуваме в уеб сайта ви като като белова или чернова и ще включим Meta description, tags и title в SEO модула на вашият сайт.

  Налично срещу допълнително заплащане:
  • Нашите специалисти по съдържание И SEO, ще проучат и ще съберат в едно вашите най-подходящи и добри теми, с проучване на горещите теми в момента (BuzzSumo) и възможности за ключови думи (SEMrush). Ние ще анализираме и ще добавим заглавия с най-висока ефективност.

  Поръчайте сега месечен план за писане на статии - експертно ниво!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Pin It on Pinterest

  Share This