fbpx
Писане на уеб страници

Писане на текст за уеб сайт / Копирайтинг на уеб страница

Качествени и професионални текстове за уеб страници и уеб сайт

Подсилете бизнеса, доверието и авторитета с качествено написани, представителни, ориентирани към клиента и целите, текстове за вашия уеб сайт и уеб страници.

  Качествено написаните текстове на уеб страници са необходими за всеки уеб сайт.

  Те са като обзавеждане на празна стая, добавяне на почвата в градината или на двигателя към кола.

  Без текстове за уеб страници, които са професионално написани, уеб сайтът ви няма да работи толкова гладко, нито да привлича необходимите посетители. Той няма да се появява в търсачките, няма да бъде намерен и прочетен.

  Ако клиентите все пак се озоват на него, няма да имат доверие и няма да купуват. Рекламите ви няма да се ефективни, защото дори да доведат клиенти в сайта ви, те няма да ви имат доверие.

  Ако клиентите не намерят необходимата им информация, ако тя е непълна, ако е непрофесионално написана, ако не е правилно структурирана – те няма да ви позвънят, а ще отидат при конкурентите.

  Ако няма ясен призив за действие, ако уеб сайтът ви не говори на езика на клиентите, ако не знаете към кого се обръщате – няма да получите адекватна и желана реакция от страна на клиентите, ще получавате обаждания от хора, които ви губят времето, вместо клиенти, които заплащат за вашите стоки и услуги.

  Знаем колко са необходими добре написаните текстове на страници на уеб сайта ви и знаем какво е необходимо за качествен текст на уеб страници.

  Вие сте тук, защото се нуждаете от качествено писане на текст за страници за вашия уеб сайт. Ние можем да ги напишем.

  Ние знаем как да направим така, че клиентите да купуват, а търсачките да класират. С нашия опит в различни ниши, ние имаме сигурността и увереността, че можем да се справим с всеки проект за всеки клиент.

  Доверете се на нашите копирайтъри да създадат вашия оригинален текст за уеб страници и уеб сайт.

  Съобразен със спецификата на сайта, направен по поръчка, SEO оптимизиран и написан според стандартите на Google. Ние пишем така, че клиентите да четат, да се доверяват и да се връщат и търачките да класират вашия уебсайт.

  Какво ще получите?

  • Ние ще проучим вашата фирма, ниша и аудитория.
  • Ще направим преглед на конкурентите (по избор), ще намерим верния тон, стил, глас.
  • Ще включим подходящ призив за действие във вашите страници. Ще напишем убедително, граматически правилно, информативно съдържание.
  • Ще оптимизираме съдържанието на уеб страниците ви със SEO ключови думи.
  • Ще доставим съдържанието ви в Word файл или Google Docs в необходимия срок.
  • Две редакции в двуседмичен срок след доставката са включени в цената.

  Поръчайте количеството думи, от които се нуждаете, и задайте подробностите за уеб страницата си след поръчката. SEO оптимизация на текста, както и професионална редакция от нашите редактори са включени (без допълнителни такси), както и две редакции, в рамките на двуседмичен срок след изпращането на поръчката.

  Допълнително може да включите: 

  • MЕТА content отимизация (Meta Description, Header & Title) 

  Нашите SEO копирайтъри ще напишат Meta Description, Header и Title, оптимизирани и за читателите (за да повишите вашия CTR), и за настоящите стандарти на Google.

  Оптимизиране на заглавие, описание, изображение за Facebook и Twitter
  • SEO проучване на ключови думи

  Нашият специалист по SEO оптимизация ще изследва и проучи думи с висока възвръщаемост на инвестициите за вашата уеб страница, като използва SEM Rush и други топ инструменти, а така също опит и преценка.

  Поръчайте сега писане на текстове за уеб сайт и уеб страници!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Свързани услуги

  Pin It on Pinterest

  Share This