fbpx
Писане на статии по поръчка

Писане на статии за уеб сайт и блог по поръчка – Общо ниво

(не включва публикуване)

Трябва да запълните сайта си със статии? Имате ограничен бюджет за разходите?

Нашите статии за уеб сайт и блог са точно за вас. Обадете се и поръчайте сега.

Цени от 10 лв.

  Имате нужда от писане на добри статии и то бързо?

  Нашата услуга за писане на статии – общо ниво е точно за вас. При най-ниските цени получавате отлично качество на статиите с нашите индивидуално проверени и тествани копирайтъри, които подбираме по строги критерии.

  Какво не получавате с тази услуга:

  Не получавате специалист в конкретната област, който познава вашата индустрия и редактор, който да прегледа статията, преди тя да дойде при вас. Тъй като това е най-ниското ниво на писане на статии, то не включва експертен автор и SEO оптимизация. Тази услуга преполага, че вашата ниша е неспециализирана или за нея не се изискват специални познания. Вижте нашите експертни и авторитетни нива за писане на статии за тези по-високи нива на услуги.

  Какво ще получите?

  Ще получите форматирана и добре написана статия в Goоgle Drive по избрана от вас тема.

  Как да поръчате писане на статии общо ниво?

  Цените за писане на статии общо ниво са 0.08 ст. / дума. Времето за изпълнение е 2-3 дни, понякога по-малко, за типична статия общо ниво (1000 думи). За поръчки с по-голямо количество статии този срок може да е малко по-дълъг или да разделим поръчката между няколко автори, за по-кратки срокове. За да поръчате и започнете подробностите за проекта си, се обадете по телефона или ни изпратете файл с подробностите за проекта или ще ви изпратим формуляр, за да попълните подробностите, ако предпочитате. Ако имате проект, който се състои от множество статии, можете да ни изпратите файл с подробностите, а ние ще ще поемем всички подробности.

  Поръчайте сега писане на статии и маркирайте това като свършено в списъка си!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Tel.: 0893 454 500 Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт или се обадете на Тел.: 0893 454 500 Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Свързани услуги

  Pin It on Pinterest

  Share This