fbpx
5
(1)

От началото на месец октомвритук, в Медиа Вива, предлагаме нашата нова услуга: Създаване на електронни магазини, уебсайтове и лендинг страници.

В „Медиа Вива“ предлагаме услуги за съдаване на съдържание и стратегия за съдържание, както и маркетингови текстове и копирайтинг за реклами, уебсайтове и лендинг страници. Също предлагаме пакети за блогинг, писане на статии, маркетинг в социалните медии и имейл маркетинг.

Но ние видяхме, че голяма част от нашите клиенти от малкия и микробизнес нямат необходимата база за тези маркетингови дейности, реклама и маркетинг на съдържание.

Те нямат или имат остарели уебсайтове и целеви страници. Затова решихме да направим тези услуги за създаване на уебсайтове, електронни магазини и лендинги.

Малкият и микробизнес и предприемачи се нуждаят от честна, професионална и лоялна маркетингова подкрепа и услуги. Практиката „Направи си сам“ не работи, инструментите се усложняват все повече и нелоялните предложения нарастват. Лесно е да хвърлите парите и времето си на вятъра.

Малките и микробизнеси и предприемачи имат нужда от съвременни, гъвкави и лесни за поддръжка уебсайтове, електронни магазини и лендинг страници. 

Ние сме тук, за да ви помогнем с бърза услуга, честно предложение и възможност за дългосрочни отношения.

За това създадохме нашата нова услуга:

От началото на септември предлагаме бързо и съобразено с бюджета създаване и популяризиране на уебсайтове и електронни магазини за нашите клиенти от микробизнеса, малкия бизнес, сферата на услугите, фрийлансъри, личности, публични личности и автори.

И до 10.10.2020 г. – цените са с до 40 % отстъпка.

Подробности и демонстрационни уебсайтове: Подробности и демонстрационни уебсайтове

Попълнете формуляра по-долу на страницата, за да ви изпратим въпросник и да започнем да работим по вашия проект.

Какво можем да направим за вас?

1. Вижте демонстрационните сайтове и галериите и си изберете тематика или ни изпратете запитване  за вашата ниша и тематика.

2. Ще попълните или ще си поговорим, за да попълним заедно един въпросник относно вашите цели и изисквания за вашия уебсайт.

3. Ще направим уебсайта в срок от 14 дни след като ни предоставите текстове, снимки и материали и направите авансовото плащане.

4. Ще одобрите вашия уебсайт, ще направим промени, ако е необходимо и ще проведем обучение как да работите и да добавяте информация.

5. Уебсайтовете и електронните магазини имат всичко необходимо за основна работа, маркетинг и промоция.

6. По всяко време в бъдеще, когато решите, че ви трябва надграждане, допълнителни функционалности или маркетингови дейности, интеграции или автоматизации, можете да се обърнете към нас и ще ви съдействаме с нашия екип и партньори, за най-добро постигане на вашите цели.

Вижте подробностите за покритието и условията на работа.

Попълнете формуляра по-долу или ни изпратете бърз имейл, за да започнем да работим по вашия проект.

Нека да стартираме вашия проект

Изпратете ни вашето запитване, за да стартираме бързо вашия проект.

Последвайте ни, за да сме на връзка

Ако тази публикация ти беше полезна, сподели я с твоите приятели:

Стойка Стефанова

Стойка Стефанова

Като консултант по дигитален маркетинг, Стойка помага на бизнесите да оценят своите потребности и ресурси от съдържание, да изградят инфраструктура и операции и да създават завладяващи истории, които да се разпространяват в множество медийни канали и платформи.

Колко полезна беше тази публикация?

Кликнете върху звезда, за да я оцените!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Досега няма гласове! Бъди първият, който ще оцени тази публикация.

След като намерихте тази публикация полезна ...

Може да искате да ни последвате в социалните медии!

1