fbpx

Медиа Вива | Нашите ценности: Вижте какво ни ръководи в нашата работа

Вижте какво ни движи тук, в Медиа Вива

Нашите ключови ценности

Индивидуални решения

Ние вярваме в индивидуално изработени решения за маркетинг и съдържание. Вашият бизнес е уникален и вашата ситуация, цели и аудитория са уникални, така че ние ще работим за тях.

Резултати

Вярваме в измерими резултати. Никой не иска съдържание само за попълване на страници. Съдържанието ни винаги се създава с цел подобряване на вашите крайни резултати: класиране високо в Google, открояване сред тълпата съдържание и въздействие върху вашите читатели.

Обучение и растеж

Вярваме в непрекъснатото учене. Не само, че се стремим да наемаме най-добрите, но и непрекъснато обучаваме членовете на нашия екип в SEO и тенденциите в маркетинга на съдържание и онлайн маркетинга.

Справедливост

Вярваме в справедливостта. Всички наши услуги и пакети са с такава цена, че да предоставяме отлично качество и да получавате отлична възвръщаемост на инвестициите от всеки продукт и услуга, които произвеждаме.

 

Нашата мисия

Помагаме на бизнесите, предприемачите и брандовете да генерират повече продажби чрез подходящ за тях маркетинг и създаване на съдържание

Предлагаме планове за маркетинг и създаване на съдържание за маркетолози, бизнеси, предприемачи и агенции, които се създават от специално подбрани и обучени в маркетинг на съдържание автори, експерти, стратези по SEO и съдържание.

Ние помагаме на заетите маркетолози и собственици на бизнес да изграждат последователен и органичен бранд и онлайн присъствие, чрез създаване на професионално, оптимизирано и стратегически планирано съдържание с аудиторията и целите предвид, като използваме и популяризираме съвременната концепция за стратегически входящ маркетинг и маркетинг на съдържание.

Помагаме на собствениците на малък бизнес и предприемачите да стартират и развиват бизнеса си, като им дадем достъп до съвременни маркетингови технологии, информация, честно и професионално отношение и по-добри и подходящи услуги, създадени специално за малкия бизнес. До качествен онлайн маркетинг, адаптиран за нуждите им и до първокласно съдържание, съставено със стратегически план.

Помагаме на бизнесите и предприемачите да повишават ефективността на бизнес процесите си и да се мащабират като излязат от рутината. Създаваме стратегическа карта и постъпков план за изпълнението и.

Правим това, като:

  • Предлагаме първокласен екип за създаване и управление на качествено, стратегически оптимизирано и SEO съдържание за заети маркетолози и агенции.
  • Предлагаме знание, благодарение на което заетите собственици на фирми и предприемачи да научат основните принципи на маркетинга и онлайн маркетинга, за да могат успешно да го делегират и контролират чрез блога, курсовете и съдържанието, което създаваме.
  • Предлагаме месечни планове за маркетинг за малък бизнес с различен акцент, в зависимост от целите на нашите клиенти.

Pin It on Pinterest

Share This