fbpx

Маркетинг на съдържание

Да превърнем силата на съдържанието в ангажираност на аудиторията

Виж месечния планВземи безплатна консултация

Ще направим комбинация от разказване на истории, създаване на съдържание, пренасочване и популяризиране, за да изградим вашата машина за маркетинг на съдържание, която увеличава авторитета, клиентите и бизнеса ви.

КАКВО ВКЛЮЧВАТ УСЛУГИТЕ ЗА МАРКЕТИНГ НА СЪДЪРЖАНИЕ?

Маркетингът на съдържание включва персонализирана стратегия, път на вашия клиент, копирайтинг, творческо писане, оптимизиране и социално споделяне. Когато стратегията ви за съдържание се изпълни успешно, вашият бранд ще получи ползи за органичния трафик, препратките и реализациите. Нашите услуги за маркетинг на съдържание могат да помогнат за постигането на всяка цел, която има вашият бранд.

Не сте сигурни от къде да започнете и какво да правите със съдържанието си?
Провеждаме разговор за откриване на стратегия за съдържание, изследване със съвременни маркетингови инструменти, проучваме аудиторията и конкурентите, откриваме ключови думи, съставяме план с теми и редакционен календар, пишем съдържание, публикуваме и поддържаме съдържание и стратегия за съдържание, публикуваме и споделяме в избраните канали, а също така проследяваме показателите за представяне, анализираме и коригираме.

СЪДЪРЖАНИЕ
Маркетингът на съдържание играе ключова роля в превръщането на посетителите на уебсайта ви в абонати и впоследствие в удовлетворени клиенти. За да изградите и подхранвате списъка си с абонати, трябва да направите оферти за съдържание, които те просто не могат да откажат. Това е мястото, където влизаме ние!
Ние ви помагаме да произвеждате висококачествено съдържание, като електронни книги, инфографики, ръководства с указания, казуси и ръководства, на които посетителите на уебсайта ви няма да могат да устоят.

КАК РАБОТИ
Когато създавате съдържание за бизнеса си, нашият стратег за съдържание ще работи с вашия екип, за да разбере какъв тип тема ще резонира с вашата аудитория и да определи каква форма трябва да има произведеното съдържание (електронна книга, уебинар, инфографика и др.). Той ще проведе сесия с вас или експерт във вашата компания, за да създадете съдържание, което ще обхване ценни потенциални клиенти за вашия бизнес.

НАШИТЕ УСЛУГИ ЗА МАРКЕТИНГ НА СЪДЪРЖАНИЕ ВКЛЮЧВАТ:

Разработване на стратегия

Първата стъпка в създаването на силен бранд е създаването на маркетингова стратегия за съдържание. Разберете вашата аудитория, изберете вашите начини да взаимодействате с нея и го правете последователно и съгласувано.

Блог маркетинг

Във времената когато рекламата става все по-скъпа, вашият блог е вашето място, в което можете свободно да публикувате и комуникирате с вашата аудитория и това става все по-важна част от маркетинга. Създайте вашия най-голям и траен маркетингов актив, от който ще се възползвате дълги години като база на вашия маркетинг.

Създаване на съдържание

Съдържанието е навсякъде, а ние можем да ви помогнем в създаването му и в популяризирането му с вашата аудитория предвид. Подсигигурете последователно и авторитетно създаване на съдържание с нашата удобна система за клиенти.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Начини за работа с нас относно маркетинг на съдържание:

Като регистриран клиент, ще получите акаунт и достъп до клиентско табло, откъдето ще можете да следите за изпълнението на вашия проект, да получавате вашите файлове и документи, да следите фактурите си, да добавяте нови сътрудници от вашата фирма, да пускате искания за оферти и да получавате оферти, да получавате договорите си, да получавате и изпращате съобщения до сътрудниците, които работят по вашия проект и ще имате достъп до система за поддръжка на клиенти, в която ще можете да отваряте билети и да следите за тях.

Приемаме нови клиенти само след заявка и одобрение. Регистрирайте клиентски акаунт.

Нека да си поговорим!

Моля, посочете как разбрахте за нас! Благодарим ви за информацията!
Моля, въведете уеб адреса на проекта (ако е приложимо)
Напишете насочващо заглавие на проекта с няколко думи.
Опишете проекта си възможно най-детайлно.
Моля, прикачете всички файлове, които искате да прегледаме. Разрешени са *.doc, *.docx, *.pdf, *.png, *.jpg, *.Jpeg, *.gif, *.rtf. Можете да прикачите толкова файлове, колкото е необходимо.

 

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This