fbpx
Копирайтинг на съдържание за нов уеб сайт

Копирайтинг / Писане на съдържание / Текстове за нов уеб сайт

Имате ли нов уеб сайт, бранд или нов софтуер?

Имате нужда от нашия лесен и удобен стартов пакет за копирайтинг на съдържание за уеб сайт. Ще получите текстовете за всички необходими страници във вашия уеб сайт на пакетна преференциална цена.

Имате нов уебсайт, нов бранд или стартирате нов софтуер или услуга?

Имате нужда от нашия лесен, удобен и бърз пакет за стартиране на уеб сайт! Напълнете своя уебсайт, блог и социални мрежи със съдържание и маркирайте това като „свършено“ в списъка си със задачи.

Пакетът ни за копирайтинг на текстове за нов уеб сайт обединява няколко ключови, задължителни елемента за създаване на съдържание и страници за вашия нов уебсайт и стартирането му.

Бонус: Ще спестите, когато закупите това като пакет, а не поотделно от нашите услуги на магазин за копирайтинг.

Ето какво е включено в пакета:

1. Разговор-консултация. Започнете с разговор с нашия специалист по SEO стратегия и контент стратегия, като изследвате ключови думи и теми, които най-добре отговарят на вашия бранд. (След като поръчате, ще уточним удобно време и начин за сесията. Може да бъде по телефон или онлайн.)

След това вашият специалист по SEO и контент стратегия ще разработи план за страниците на вашия нов сайт, със SEO проучване на ключови думи и теми. В зависимост от проучванията, ще решим какво точно ще включва вашето съдържание и ще го консултираме с вас.

2. Уеб страници – Нашите експертни уеб копирайтъри ще ги напишат, оптимизирани с ключови думи от препоръките на редакционния календар. Ще получите общо пет уеб страници:

  • 1 страница 400 – 600 думи (препоръчва се за начална страница, броят думи зависи от бранда и вида на началната страница)
  • 1 страница 400 – 500 думи (препоръчително за страницата За нас)
  • 3 страници по 700 – 800 думи (препоръчва се като целеви страници / страници за продажби на услуги и оферти)

3. Блог статии– Ще получите две експертни блог статии, 500-800 думи. Чудесно начало на вашия блог! Написани с ключови думи от проучването и публикувани на вашия сайт (по желание).

4. МЕТА маркери и заглавия – Получете вашите уеб страници и блог публикации SEO оптимизирани от самото начало с мета заглавия и описания.

5. Публикации в социалните мрежи – За да стартирате бързо: Ще напишем публикации за вашите социални мрежи с 5 написани по поръчка публикации и изображения за 3 платформи – общо 15 публикации – готови за публикуване.

Срещу допълнително заплащане вземете в добавка създадено от специалисти прессъобщение, за да споделите с медиите и последователност от 5 имейла, за да уведомите вашия имейл списък за стартирането си.

Всичко, което ви трябва, за успешен старт на вашия уебсайт!

Поръчайте сега пакет текстове за нов уеб сайт!

Обадете се и поръчайте:

По телефона: 0893454500

На имейл: info@mediaviva.net

На контактната ни форма: Контакт 


Имате ли въпроси?

Тук сме, за да бъдем полезни.

Email: info@mediaviva.net

Стойка Стефанова
Стойка Стефанова

Основател & Управител

[/db_pb_team_member]

Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

Свързани услуги

Pin It on Pinterest

Share This