fbpx
Копирайтинг на прессъобщение: За брандове, събития и бизнеси

Копирайтинг на прессъобщение: За брандове, събития и бизнеси

Прессъобщение

Нашите силни, експертни прессъобщения ще подсилят вашето онлайн представяне и онлайн репутация.

  Защо ви трябва професионално написано прессъобщение?

  Доста трудно е да се напише качествено прессъобщение, което получава одобрение и хваща окото на журналистите, редакторите и влиятелните лица. Нашият екип го прави.

  Каква е тайната?

  Ние успехме да намерим и задържим най-добрите в бизнеса копирайтъри и експерти, които пишат висококачествено и знаят как да направят отлично, успешно прессъобщение.

  Доверете вашите прессъобщения в ръцете на експерти.

  Качествено написаното съобщение за пресата предоставя на вашата целева аудитория подобрено новинарско съдържание, на което медиите публикуват.

  Чрез потенциалната сила на прессъобщенията вие можете да доведете ценен, високо конвертируем трафик към уеб сайта си, да повишите SEO класирането си в Google и другите търсачки и да се появите в началото на новинарските сайтове и портали в мрежата.

  Това означава, че вашите прессъобщения могат да бъдат най-важната част от вашата медийна кампания.

  Качеството на вашето PR съдържание може едновременно да ви доведе нови клиенти и да увеличи информираността, доверието, разпознаваемостта и ангажираността към вашия бизнес или персонален бранд.

  Не го пренебрегвайте и не го оставяйте лошо написано.

  Имаме автори, които са журналисти, специалисти по бранд мениджмънт, специалисти по връзки с обществеността, специалисти по PR. Ние сме създали истории, речи и прес съобщения, рекламни материали и много други.

  Нашите прессъобщения комбинират маркетинг майторството и копирайтинг уменията на нашите специалисти със знания „от кухнята“ на журналистическата работа.

  Прессъобщение – написване

  • Услугата включва написване на едно пълно прессъобщение – около 500 думи, оптимизирано с вашите SEO ключови думи, форматирано с вашето лого, информация за фирмата и страници в социалните медии. Ще редактираме съобщението три пъти безплатно, ако не го приемете от първия път.

  Нуждаете ли се от бърза поръчка? Изпратете ни запитване чрез формата ни за контакт. Обикновено можем да се се приспособим към вас и да се вместим в искания срок, ако той е 24 часа или повече.

  След като направите поръчката ще можете да попълните формуляр, в който да въведете подробностите, а също така ще можете да изпратите вашата чернова, ключови думи, информация за фирмата и други детайли.

  Поръчайте сега написването на вашето успешно прессъобщение!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Pin It on Pinterest

  Share This