fbpx
Реклама-рекламен текст

Копирайтинг на реклама – рекламен текст

Вземете реклама, която ще привлече вниманието и ще ви открои от конкурентите ви

Вземете единична реклама или 6 реклами, които да тествате на 3 платформи (3 платформи х 2 реклами) за сплит тестове и най-добро представяне

  Силата на рекламата във Facebook и в Google е голяма в наши дни

  Не губете потенциална възвръщаемост на инвестициите, като се осланяте на неправилно написан рекламен текст.

  Нашите копирайтъри са експерти в изработването на текст на реклама, която ще привлече вниманието и ще ви открои от рекламните ви конкуренти.

  Поръчайте професионален, насочен рекламен текст за рекламите си в социални мрежи и Google PPC. Рекламите за социални мрежи могат да бъдат написани за всяка социална платформа. Ще подберем за вашата поръчка нашите най-подходящият маркетинг експерт и ще проверим рекламния текст, преди да го изпратим.

  • Ако изберете опцията за единична реклама, ще напишем единична реклама за патформа по ваш изборFacebook, Instagram, Twitter, Google, LinkedIn или друга.
  • Опцията с 6 реклами е за да ги тествате на три платформи ( 3 платформи х 2 реклами), Препоръчително за сплит тестове и най-добър резултат.В нашия рекламен пакет, ние сме структурирали опции, които да ви дадат най-добро представяне: по 2 вариации на платформа за общо 3 платформи. Това ще ви даде рекламни текстове за сплит тестове на всички платформи, вместо да имате само една реклама и само един текст. Ще получите 6 крайни варианта на реклами за най-добър резултат ( 2 реклами х 3 платформи).

  Как да поръчате?

  Свържете се с нас и ни кажете подробности. Ако предпочитате, ще попълните формуляр за подрбности. Ще получите текстовете си в срок от 2 – 7 дни. Ако имате въпроси, свържете се с нас или ни изпратете бърз имейл.

  Редактираме, докато ви хареса.

  Поръчайте сега написването на вашия рекламен текст!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Pin It on Pinterest

  Share This