fbpx
Копирайтинг и дизайн на електроннa книгa / PDF / Магнит за клиенти

Копирайтинг и дизайн на магнит за клиенти / PDF / електроннa книгa

Направете вашите идеи за електронни книги да оживеят!

Хванете окото на вашата аудитория с красиви, оригинални и привлекателни електронни книги и документи, които те няма да имат търпение да получат!

Оставете на нас да се справим с написването и оригиналното илюстративно оформление на вашата електронна книга или документ до финалния продукт, в който получавате готова, красиво оформена електронна книга.

  • Идеална за магнит за клиенти за увеличаване на вашия имейл списък
  • Или за бонус, с който давате полза и възвръщате ангажираността на вашия имейл списък

Заедно с нашето екслузивно написване по поръчка е и нашият експертен дизайн. Нашите дизайнери работят в Adobe InDesign и използват модерно, минималистично оформление, за да създадат красив краен дизайн на готовата електронна книга или PDF документ. Всички илююстрации са изработени специално.

Забележка: Всички наши автори на електронни книги са писатели на ниво експерти. Броят на думите на “страница” е около 250-450 думи, оставени на преценката на експертния копирайтър, с достатъчно място и бележки за дизайнерски елементи и изображения.

Дайте живот на вашите идеи за електронни книги

  • Имате ли много неясни идеи, които се носят в главата ви?
  • Знаете ли общата посока, в която искате да отидете, но нямате представа как да стигнете до там?

Тук ние сме на ход.

Изпратете ни описание в общи линии, отговорете на няколко бързи въпроса и след това се върнете в натоварения си живот, докато създаваме електронна книга, която вашите читатели ще харесат.

За тези от вас с по-конкретна представа за това, което искат, можете да упражнявате по-голям контрол върху творението си, като получите възможност да изложите вашето виждане, концепции и дизайн и да получите консултация по електронна поща или скайп от нашите автори на електронни книги. Работата с един от нашите дизайнери на електронни книги гарантира, че продуктът ви ще бъде професионален, точен и различен.

Те ще извлекат вашия собствен уникален глас и идеи, ще ги комбинират със собствените си обучение и опит, за да създадат вашата електронна книга.

Хванете очите на читателя си с красиви и оригинални изображения

Нашите професионални дизайнери ще използват вашето лого и спецификации, за да създадат графики и изображения, които ще накарат вашата електронна книга да се откроява от тълпата.

Поръчайте сега вашите магнити за клиенти!

Обадете се и поръчайте:

По телефона: 0893454500

На имейл: info@mediaviva.net

На контактната ни форма: Контакт 


Имате ли въпроси?

Тук сме, за да бъдем полезни.

Email: info@mediaviva.net

Стойка Стефанова
Стойка Стефанова

Основател & Управител

[/db_pb_team_member]

Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

Свързани услуги

Pin It on Pinterest

Share This