fbpx
Блог план общо ниво - Планиране, писане и публикуване на статии

Блог план общо ниво – Планиране и писане на статии за уеб сайт

Писане на статии на месечна база, направено за вашия уеб сайт и бизнес. Вземете персонализирани статии за вашия блог с изображения, мета оптимизация и цитати.

Цени от 220 лв. / месец

  Защо трябва да публикувате редовно статии във вашия уеб сайт или електронен магазин?

  Блоговете и статиите в уеб сайт са един от най-ефективните начини SEO оптимизация, за да изградите онлайн присъствие и репутация или да засилите доверието към вашия бранд. И по този начин да спечелите реален ръст на трафика, потенциалните клиенти и реализациите.

  По-голямата част от клиентите четат 3-5 статии, преди да взаимодействат с вашия екип по продажбите, а само 15 блог статии на месец могат да доведат до 1200 нови потенциални клиенти.

  Нямате време да управлявате блога си и да пишете статии?

  В “Медиа Вива” сме специализирани в създаването на статии и съдържание за бизнеси и брандове, което работи за ангажиране и подхранване на вашата аудитория, проектирано с оглед на вашия бранд и вашите стандарти.

  Изключете писането на статии от списъка си със задачи и освободете времето си, за да се съсредоточите върху други задачи, докато ние вършим тази работа.

  Какво включват услугите ни за писане на статии – месечен план?

  Услугите ни за блог план – общо съдържание включват писане, редактиране и планиране на статии, направени специално за вашия уеб сайт.

  Този план покрива основни и общи браншове. За експертно или авторитетно съдържание, изберете нашите услуги за авторитетен или експертен блог план.

  Как да поръчате и да стартирате вашия план?

  Вашият план за блог статии включва автор (общи и неспециализирани браншове и ниши, SEO познания, добро качество на писане), мета описание и заглавие, готово изображение на корицата и статии, доставени в Google docs формат. Трябва да ни предоставите теми, ключови думи и заглавия. Проучване е налично срещу допълнително заплащане.

  За да поръчате и да започнете, се свържете с нас и ни кажете подробности или ще ви изпратим формуляр за въвеждане на подробностите за поръчката. Ще можете да ни изпратите всички ваши детайли за проекта в този формуляр.

  Ако имате голяма поръчка или подробностите ви са във файл, или нямате време да попълвате подробности, можете да ни изпратите файла.

  Налично срещу допълнително заплащане:
  • Нашите специалисти по съдържание и SEO, ще проучат и подредят вашите най-подходящи и добри теми, с проучване на горещите теми в момента (BuzzSumo) и възможности за ключови думи (SEMrush). Ние ще анализираме и ще добавим заглавия с най-висока ефективност.

  Поръчайте сега месечен план за писане на статии - общо ниво!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Pin It on Pinterest

  Share This