fbpx

Блог маркетинг

Вашата аудитория слуша.
Казвате ли и нещо, което си заслужава да чуе?

Научи повече за процесаПоискай оферта или консултация

Блог маркетинг

Тайната е разбулена – ако искате да имате успех в органичния маркетинг, трябва да създадете уникално, интересно и подходящо съдържание в блога си, което привлича вашата целева аудитория.

Публикуваме качествено съдържание в блога, оптимизирано за привличане на трафик и конвертиране на читателите в клиенти.

Всяка програма за блог маркетинг е предназначена да:

  • Достигне и резонира с по-голяма аудитория – дори и тези, които „просто преглеждат“ вашия блог.
  • Насърчава ангажираността на аудиторията да споделя, да се ангажира и обсъжда в социалните медии.
  • Подобрява SEO резултатите с повишаване на видимостта, докато довежда до трафик и реализации.
  • Демонстрира най-добрите практики за краен успех и оптимизация.
  • Създава авторитет за вашия бранд и остава на първо място в съзнанието на бъдещия клиент.

Съдържанието на блога трябва да бъде стратегическо и ангажиращо, като в същото време резонира с отделните читатели. Това може да бъде труден за овладяване процес без правилните стъпки. В Медиа Вива нашите опитни експерти по блог маркетинг са прецизирали нашия подход, за да помогнат на клиентите да постигнат успех с максимална видимост и ангажираност чрез създаване на съдържание.

Нашият специалист по блог маркетинг работи с вашите цели и целеви аудитории, за да идентифицира първо вашите идеални читатели и киенти, етапите през които те преминават до вземане на решение за покупка, ключовите думи, които те използват за търсене. Оттам използваме тези ключови думи, за да идентифицираме теми и генерираме теми, които ще достигнат до всеки човек поотделно, за да подобрят шансовете за ангажираност, трафик, видимост и реализации.

ПРОЦЕСЪТ

Нашият четиристепенен процес за блог маркетинг е създаден, за да направи така, че вашият блог да бъде интегриран с вашите маркетингови цели и персони и да работи заедно с другите ви маркетингови усилия.

 

СТЪПКА №1 – Идентифициране на читателските и клиентските персони и ключовите думи, които използват

Успехът на вашето съдържание до голяма степен зависи от това, как то резонира с вашата аудитория. За да резонира с определена част от публиката, съдържанието трябва да говори директно с тях, с техните болки, мечти и проблеми, да използва техните изрази и език. Хората поемат различна информация и са привлечени от различни видове съдържание и съобщения. Нашата маркетингова стратегия за съдържание използва информация от вашата целева аудитория, за да ви помогне да идентифицирате някои представители в нея, наречени персони, както и да идентифицирате ключовите думи, които използват за търсене.

СТЪПКА № 2 – Стратегия и управление на производството

Нашият специалист по блог маркетинг ще ви помогне да разработите стратегия, основана на вашите цели и настоящи усилия. Предоставяме препоръки, предназначени да отговорят на нуждите на сайта ви, като непрекъснато предоставяме своите идеи и най-добри практики за успех. Нашият екип за маркетинг на блогове си партнира с вас, за да разработи план за честота на публикуване в блога и за превозните средства, с които да популяризира публикуваните парчета.

СТЪПКА № 3 – Подбиране на автори

Ние знаем колко са важни авторите, които разбират вашия продукт или услуга, вашата аудитория, цели и как ефективно да комуникират вашата марка. Нашата маркетингова агенция изследва, набира и управлява и обучава автори, които могат да предоставят доказани опит и знания, специфични за вашата индустрия

СТЪПКА № 4 – Редактиране и публикуване

Съобщението, което вашето съдържание изпраща е от изключителна важност. Нашата услуга за маркетинг на съдържание се фокусира върху практически подход и спазване на стандарти за качество и съответствие, за да се уверим, че вашият бранд се комуникира ефективно, като се придържаме към указанията за съдържанието. Ние редактираме, коригираме, проверяваме фактите и одобряваме съдържанието, което публикуваме на сайта ви.

Някои ключови услуги за блог маркетинг, които предлагаме:

Ще напишем и публикуваме висококачествени публикации в блога ви, които ще помогнат да ви намерят в резултатите от търсенето и в социалните медии.

Нека да си поговорим!

Последвайте ни в социалните медии:

Pin It on Pinterest

Share This