fbpx

Безплатна консултация и доклад с препоръки за дигитален маркетинг

Чувствате ли се вдъхновени да направите нови неща с уеб сайта и социалните си мрежи?

Регистрирайте се сега за безплатна маркетингова оценка от експерт на вашия уебсайт, страници в социални медии и блог.

В Медиа Вива, нашата мисия е да помагаме на фирмите и предприемачите да се научат да успяват като познават и използват тактиките на входящия маркетинг. Ето защо ние предлагаме безплатни маркетингови оценки – за да ви покажем как да правите маркетинг по входящия начин.

Като част от вашата оценка, един от специалистите по маркетинг на Медиа Вива ще оцени текущия ви уебсайт и профилите в социалните мрежи и ще ви покаже как можете да получите повече трафик и потенциални клиенти от вашия уебсайт.

Ще получите също съвети, как можете да получите повече от страниците и профилите си в социалните медии.

Той или тя ще прегледа:

  • Възможности за оптимизация на търсачки
  • Целеви страници и форми за генериране на лийдове
  • Призиви към действие
  • Маркетингови оферти
  • Анализ на конкурентите
  • Анализ на страниците в социалните медии

Ще получите доклад, анализ и предложение с възможности за оптимизация и безплатни съвети как да подобрите представянето си.

Ако желаете тази безплатна оценка, моля, попълнете формуляра вдясно, за да може Вашият специалист по маркетинг да има цялата информация, от която се нуждае, за да прегледа уебсайта ви и да подготви доклад с препоръки и съвети, които ще ви изпрати.

Няма риск, не поемате задължение и не се изисква кредитна карта.

Подходящо е за предприемачи, собственици на фирми, маркетолози, треньори, консултанти, преподаватели, експерти.

След изпращане на формуляра ще получите потвърждение на електронната си поща. След като прегледаме формуляра и данните, които сте ни посочили, ако ни е необходима допълнителна информация, ще ви я поискаме по електронна поща. Ако всичко е наред, ще ви информираме и ще ви изпратим потвърждение, че започваме да работим по вашата оценка. Резултатите и документите ще ви изпратим по електронна поща в срок от десет работни дни след потвърждението.

Какво правите и за кого?

Ние сме ангажирани с поверителността на данните Ви. Медиа Вива използва информацията, която ни предоставяте, за да се свържем с вас относно подходящото ни съдържание и предоставянето на продукти и услуги. Можете да се отпишете от тези съобщения по всяко време. За повече информация разгледайте нашата Политика за поверителност.

Ако имате въпроси или нещо с формуляра не е наред, пишете ни на формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо!

Media Viva e дигитална агенция. Предлагаме уеб сайтове, електронни магазини, копирайтинг, SEO оптимизация, имейл маркетинг и поддръжка на уеб сайтове и имаме 25 години бизнес опит.

Pin It on Pinterest

Share This