fbpx
Авторитетен блог план - Планиране, писане и публикуване на статии

Авторитетни статии – Планиране, писане и публикуване на статии в уеб сайт – месечен план

Получавайте блог статии на месечна база, написани от нашите експерти. Съответства на стандартите на Google YMYL.
0,30 лв. / дума, включва специалист в областта, квалифициран SEO редактор, който публикува статиите като чернова във вашия уеб сайт, мета тагове и оптимизация.

  Нужен ли ви е план за писане на статии от авторитетно ниво?

  Блог статиите, написани на ниво, което вашият читател – специалист (финансов, технологичен, юридически) ще разбере, уважи и оцени, имат голяма сила. Удовлетворете аудиторията си и изградете истинско доверие с това най-високо ниво на създаване на съдържание от “Медиа Вива”. За специализирани индустрии, включително юридическа, финансова и техническа, ние намираме и обучаваме подходящи автори с реален опит във вашата индустрия (практикуващи или пенсионирани адвокати, ИТ специалисти, финансови експерти).

  Стандартите за търсене на Google YMYL изискват високо ниво на писане и ние отговаряме на това ниво с това авторитено ниво на съдържание. Отстранете притеснението от създаването на висококачествено съдържание от вашия списък със задачи и се доверете на нашия екип. За дългосрочни ангажименти поддържаме едни и същи автори за едни и същи клиенти, за да опознаем вашия бранд по-добре с течение на времето.

  Как да поръчате и да започнете своя авторитетен блог план?

  Вашият пакет за блог статии включва експертен автор в индустрията. Ще получите уникални статии от специалист в индустрията, който познава вашата ниша, с добре изработени мета описания и заглавия, специално проектирано изображение. Нашият редакционен екип ще публикува вашите статии директно на вашия уеб сайт като чернова или белова, с всички необходими оптимизации.

  За да поръчате и да започнете, се свържете с нас. Ще можете да ни изпратите всички ваши детайли за проекта във формуляр или файл.

  Налично срещу допълнително заплащане:
  • Нашите специалисти по съдържание и SEO, ще проучат и ще съберат в едно най-подходящите теми, с проучване на горещите теми в момента (BuzzSumo) и възможности за ключови думи (SEMrush). Ние ще анализираме и ще добавим заглавия с най-висока ефективност.

  Поръчайте сега месечен план за писане на авторитетни статии!

  Обадете се и поръчайте:

  По телефона: 0893454500

  На имейл: info@mediaviva.net

  На контактната ни форма: Контакт 


  Имате ли въпроси?

  Тук сме, за да бъдем полезни.

  Email: info@mediaviva.net

  Стойка Стефанова
  Стойка Стефанова

  Основател & Управител

  [/db_pb_team_member]

  Ако имате въпроси, които искате да ни зададете, използвайте формуляра за контакт. Ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Или искате план по ваша мярка? Можем да направим оферта специално за вас. Изпратете ни бърз имейл или запитване чрез формуляра за контакт.

  Ако нямате време да пишете подробности или имате файл с детайлите, изпратете ни бърз имейл с прикачения файл и ние ще направим необходимото.

  Pin It on Pinterest

  Share This